Vin fiert cu ciocolată amară

Reteta de vin fiert cu ciocolată amară
Vin fiert cu ciocolată amară

Punem pariu că la asta chiar nu te-ai fi aşteptat vin cu ciocolată

Ingrediente:

  • 500 ml apă
  • 400 g zahăr
  • 100 g cacao pudră 
  • 2 batoane de vanilie
  • 4 bucăţi anason stelat
  • 8 cuişoare
  • 250 g ciocolată neagră, bucăţi
  • 2 clementine, foliate (pot fi înlocuite cu portocale)
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 sticlă de vin roşu

Mod de preparare:

Într-o cratiţă se pun apa, zahărul, cacaoa, condimentele şi ciocolata. Se dă drumul la aragaz. Atunci când ciocolata s-a topit şi totul s-a încorporat se opreşte focul. Se adaugă clementinele şi rozmarinul se lasă la infuzat 10 minute. Apoi se pune vinul roşu şi se încălzesc uşor.

Sursa foto: Pinterest

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex
Recomandări: