Suc natural de sfeclă, morcov, spanac şi portocale!

Acest suc este ideal atunci când aveţi dificultăţi de concentrare. Sfecla, morcovii şi spanacul conţin acid folic, despre care se ştie că stimulează activitatea cerebrală. Sucul proaspăt de portocale oferă organismului vitaminele necesare. Iar papilele gustative vor fi copleşite de acest delicios amestec energizant.
Suc natural de sfeclă, morcov, spanac şi portocale!

Acest suc este ideal atunci când aveţi dificultăţi de concentrare. Sfecla, morcovii şi spanacul conţin acid folic, despre care se ştie că stimulează activitatea cerebrală. Sucul proaspăt de portocale oferă organismului vitaminele necesare. Iar papilele gustative vor fi copleşite de acest delicios amestec energizant.

Ingrediente pentru un 1 pahar mare sau 2 mici:

200g sfeclă crudă

1 morcov

1 portocală mare

50g spanac

Mod de preparare:

Tăiaţi sfecla în felii groase. Tăiaţi morcovul în bucăţi mari, curăţaţi portocala de coajă, apoi tăiaţi pulpa felii.

Bucăţile de portocale, sfeclă şi morcov se pun alternativ în storcător, după care se adaugă spanacul. Se toarnă în pahare.

Sfatul bucătarului!

Folosiţi doar sfeclă proaspătă, tare – în nici un caz fiartă sau murată. Sucul de sfeclă este de un roşu strălucitor şi este surprinzător de dulce, mai ales în combinaţie cu sucul de morcov şi de portocală.

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Lapte de migdale
Lapte de migdale
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică
Recomandări: