Sirop de muguri de brad

Se fierbe un kilogram de muguri de brad în doi litri de apă timp de 15 minute, după care se lasă să se răcească.
25.09.2014
Sirop de muguri de brad

Se fierbe un kilogram de muguri de brad în doi litri de apă timp de 15 minute, după care se lasă să se răcească.

După ce se răceşte, se adaugă două kilograme de zahăr, se fierbe până dă în clocot, după care se filtrează şi se pune siropul în sticle, acoperite cu celofran şi capac.

Siropul se păstrează într-un loc răcoros, ferit de razele soarelui. 

Acest sirop combate durerile de gât şi previne gripa, fiind bun şi pentru astm.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Granita cu căpşuni - reţetă VIDEO!
Granita cu căpşuni - reţetă VIDEO!
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: