Vinete la grătar în salată de crutoane

Ingrediente: 1 vânătă mare, 1 dovlecel, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei de măsline, 500 g roşii cherry, 100 g crutoane.
15.09.2014
Vinete la grătar în salată de crutoane

Ingrediente: 1 vânătă mare, 1 dovlecel, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei de măsline, 500 g roşii cherry, 100 g crutoane.

Mod de preparare: Vânăta şi dovlecelul se taie în cuburi mari şi se ţin la cuptor 25 de minute. Se adaugă ceapa rondele, usturoiul, uleiul. Apoi se amestecă cu roşiile cherry tăiate în două, cu puţin oţet. La final, se pun crutoanele. Se amestecă ca să se întrepătrundă gusturile. Serviţi specialitate după 10 minute de la preparare.

Vinete gratinate cu roşii şi brânză
Vinete gratinate cu roşii şi brânză
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări: