Vinete la grătar

Ingrediente: vinete, ceapă, roşii, busuioc, usturoi, ulei de măsline, oţet de orez, ulei de susan, mentă proaspătă
Vinete la grătar

Ingrediente: vinete, ceapă, roşii, busuioc, usturoi, ulei de măsline, oţet de orez, ulei de susan, mentă proaspătă

Mod de preparare: Într-un bol, striviţi usturoiul cu puţină sare. Apoi se adaugă oţet, ulei de susan şi, la final, câteva roşii tăiate felii. Vinetele se taie în jumătate. Imediat  stropiţi-le cu zeama unei lămâi ca să îşi păstreze culoarea. Se ţin la cuptor 10 minute, apoi le puneţi puţin pe grătar. Adăugaţi sosul, busuiocul proaspăt şi menta proaspătă.

Vinete la grătar în salată de crutoane
Vinete la grătar în salată de crutoane
Cel mai nou articol Video: