Vinete împăturite

Ingrediente: 2 vinete mari, 3 roşii, 1 ceapă de dimensiuni medii, 6 linguri de ulei, 4 căţei de usturoi, roşii uscate la soare, busuioc, măsline, sos de roşii, capere.
09.09.2014
Vinete împăturite

Ingrediente: 2 vinete mari, 3 roşii, 1 ceapă de dimensiuni medii, 6 linguri de ulei, 4 căţei de usturoi, roşii uscate la soare, busuioc, măsline, sos de roşii, capere.

Mod de preparare: Într-o tigaie, puneţi pe foc sosul de roşii, usturoiul tocat, ceapa, roşiile ucate, tăiate cuburi mici. La final, se combină cu busuiocul şi caperele. În acest timp, tăiaţi vinetele în felii subţiri şi daţi-le la cuptor 15 minute. Amestecul se pune în felii de vinete, apoi se rulează.

Vinete la grătar cu brânză de capră
Vinete la grătar cu brânză de capră
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări: