Tabouleh libanez cu creveţi

Reteta libaneza de tabouleh cu creveti
  • Publicat:
Tabouleh libanez cu creveţi
Tabouleh libanez cu creveti

Ingrediente: 120 grame bulgur (grau zdrobit, cu granulatie mai mare decat grisul); 5 lamai; 2 rosii; 2 cepe mici de primavara (verzi); o legatura de patrunjel; 12 frunze proaspete de menta; cateva frunze proaspete de coriandru; 3 lingurite ulei de masline; 6-12 creveti gatiti; Sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Bulgurul se asaza intr-un castron, se stropeste cu suc de lamaie, se acopera si se lasa 2 ore pana se inmoaie. Rosiile se spala, se curata de seminte, se taie in cubulete mici si se amesteca cu ceapa, menta si coriandrul maruntite. Mixtul de ierburi si legume se pune peste bulgur, se adauga sare si piper, ulei de masline, se amesteca totul si se lasa la rece o ora inainte de servire. Crevetii decorticati se adauga la momentul servirii.



Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Avocado umput cu creveti a la Santorini
Avocado umput cu creveti a la Santorini
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: