Quesadilla cu ou

22.10.2013
Quesadilla cu ou

Ingrediente: 6 ouă, 3 bucăţi de praz, o roşie, un ardei iute, piper, tortilla din grâu integral, 100 grame brânză vaci degrasată, 100 grame rucola, 50 grame smântână, 50 grame de sos salsa, câteva frunze de coriandru proaspăt.

Mod de preparare: amestecaţi ouăle cu prazul tocat mărunt, roşia, ardeiul şi piperul proaspăt măcinat şi turnaţi amestecul într-o tigaie exact cum faceţi în cazul omletei. Într-o altă tigaie puneţi foile de tortilla între care adăugaţi brânza, omleta şi rucola iar deasupra puneţi o foaie de tortilla.

Lăsaţi la foc mediu până partea de dedesubt devine aurie şi întoarceţi pe partea cealaltă, adăugând restul ingredientelor. Se serveşte cu sos salsa, smântână şi frunze de coriandru proaspăt tocat.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Quiche cu ou şi legume
Quiche cu ou şi legume
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: