Pacheţele crocante

Reteta de Craciun.
Pacheţele crocante
Pachetele crocante

Ingrediente:
1 pachet foi de placinta
Sos pesto
Sos de rosii intregi (rosii intregi la conserva, bulion, busuioc, usturoi si ulei de masline, amestecate in blender)
Ulei de masline
Sos barbecue
Branza Cheddar sau Parmesan

Mod de preparare:

Foile de placinta se intind si se taie in bucati mici din care se fac pachetele cu umpluturi, dupa gust: sos pesto sau sos de rosii.

Se pun in diferite forme pentru copt, care au fost in prealabil unse cu ulei de masline. Pe deasupra, pachetelele se ung cu ulei de masline si se presara branza cheddar sau parmesan.

Se tin la cuptor 5 pana la 8 minute, sau pana cand branza formeaza o crusta, iar foile devin crocante. Se servesc calde sau la temperaura camerei, cu un vin sec alb.