Omletă cu tofu

22.10.2013
Omletă cu tofu

Ingrediente: 2 ouă, 2 linguri cu sos de soia, un căţel de usturoi tăiat mărunt, jumătate de ceapă tăiată, 400 gr tofu sub formă de cubuleţe, jumătate de ardei verde mărunţit, o lingură de pătrunjel tocat, piper.

Mod de preparare: într-un castron se bat ouăle cu toate mirodeniile. Se adaugă tofu şi ardeiul şi apoi se amestecă. Omleta se varsă într-o tigaie, se acoperă şi se lasă să se prăjească la foc mic. Înainte de a o consuma se presară pătrunjel.

Timp de preparare: 20 minute

Număr porţii: 4

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Pui polonez
Pui polonez
Recomandare video
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho
Recomandări: