Mini-tartine fierbinţi cu caşcaval şi şuncă

Tips: Se pot orna cu roşii cherry şi oregano!
  • Publicat:
Mini-tartine fierbinţi cu caşcaval şi şuncă

Ingrediente:

  1. O bagheta franţuzească albă
  2. ½ pachet unt slab
  3. 250 gr caşcaval
  4. 250 gr şuncă slabă
  5. Sare, boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Se taie bagheta în felii cu grosimea de 1 cm. Se ung cu unt KOLIBA. Feliile de şuncă (tăiate foarte subţiri) se împachetează în 4 şi se aplică pe feliile de pâine. 

Caşcavalul  se rade şi se aplică topping pe mini-tartine. Se adaugă un vârf de sare şi boia pe fiecare felie.se  Se tapetează un vas de sticlă termorezistentă cu hârtie de copt şi se pun mini-tartinele le la cuptor până se rumenesc. Se servesc, de asemenea, fierbinţi!

Tips: Se pot orna cu roşii cherry şi oregano!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ciuperci cu caşcaval afumat şi bacon
Ciuperci cu caşcaval afumat şi bacon
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: