Mini-tartine fierbinţi cu caşcaval şi şuncă

Tips: Se pot orna cu roşii cherry şi oregano!
Mini-tartine fierbinţi cu caşcaval şi şuncă

Ingrediente:

  1. O bagheta franţuzească albă
  2. ½ pachet unt slab
  3. 250 gr caşcaval
  4. 250 gr şuncă slabă
  5. Sare, boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Se taie bagheta în felii cu grosimea de 1 cm. Se ung cu unt KOLIBA. Feliile de şuncă (tăiate foarte subţiri) se împachetează în 4 şi se aplică pe feliile de pâine. 

Caşcavalul  se rade şi se aplică topping pe mini-tartine. Se adaugă un vârf de sare şi boia pe fiecare felie.se  Se tapetează un vas de sticlă termorezistentă cu hârtie de copt şi se pun mini-tartinele le la cuptor până se rumenesc. Se servesc, de asemenea, fierbinţi!

Tips: Se pot orna cu roşii cherry şi oregano!

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate
Recomandări: