Crochete cu brânză proaspătă

O reţetă pentru un aperitiv deosebit, dar uşor de preparat, realizată de Chef Florin Dumitrescu.
Crochete cu brânză proaspătă

O reţetă pentru un aperitiv deosebit, dar uşor de preparat.

timp de preparare: 60 de minute, 4 porţii

Ingrediente

brânză proaspătă cu măsline – 600g
ceapă verde – 1 legătură
şuncă Praga – 150g
telemea de capră – 100g
smântână – 50g
fâină – 100g
ouă – 3 buc
pesmet – 100g
ulei de floarea soarelui – 400ml
sos de roşii – 200ml
usturoi – 3 căţei
busuioc – 30g

Mod de preparare

Se toacă mărunt ceapa verde şi şunca de Praga. Se amestecă îrnpreună cu brânza proaspătă, smântâna şi telemeaua rasă. Se omogenizează compoziţia.

Se fac crochetele în formă de bilă, se dau prin făină, ou, pesmet, apor iar ou şi pesmet şi se prăjesc în baie de ulei până când se rumenesc. Acestea nu trebuie prăjite prea mult, iar când sunt gata se  servesc cu sos de roşii cu usturoi şi busuioc!

O reţetă de Chef Florin Dumitrescu realizată pentru catalogul Deluxe.
 

Quiche Lorraine
Quiche Lorraine
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică
Recomandări: