Clătite de ovăz perfecte pentru ronţăială

Cu toţii ştim cum arată vestitele rondele din ovăz din comerţ, însă unele dintre ele nu sunt chiar atât de sănătoase, pentru că au diverse glazuri, ba de iaurt, ba de ciocolată, mult zahăr şi cine mai ştie câte E-uri. Acum poţi să-ţi faci singură aceste mici plăceri ronţăitoare, cu ajutorul următoarei reţete.
22.10.2013
Clătite de ovăz perfecte pentru ronţăială

Cu toţii ştim cum arată vestitele rondele din ovăz din comerţ, însă unele dintre ele nu sunt chiar atât de sănătoase, pentru că au diverse glazuri, ba de iaurt, ba de ciocolată, mult zahăr şi cine mai ştie câte E-uri. Acum poţi să-ţi faci singură aceste mici plăceri ronţăitoare, cu ajutorul următoarei reţete:

Ingrediente: 2 linguri de tărâţe de ovăz, un albuş de ou, o lingură de quark (un sortiment de brânză cremoasă, uşoară şi puţin acrişoară) şi o lingură de brânză proaspătă de vaci.

Mod de preparare: se amestecă tărâţele cu quark-ul şi crema de brânză. Dacă doriţi, puteţi adăuga cimbru şi alte condimente. Se bate bine albuşul şi se incorporează în amestecul de mai sus. Luaţi o tigaie şi picuraţi puţin ulei, după care turnaţi amestecul şi gătiţi la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Număr porţii: 1

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Omletă cu tofu
Omletă cu tofu
Recomandare video
Tenul gras: îngrijire, curățare, ingrediente pe care să le folosești
Recomandări: