Clătite de ovăz perfecte pentru ronţăială

Cu toţii ştim cum arată vestitele rondele din ovăz din comerţ, însă unele dintre ele nu sunt chiar atât de sănătoase, pentru că au diverse glazuri, ba de iaurt, ba de ciocolată, mult zahăr şi cine mai ştie câte E-uri. Acum poţi să-ţi faci singură aceste mici plăceri ronţăitoare, cu ajutorul următoarei reţete.
  • Publicat:
Clătite de ovăz perfecte pentru ronţăială

Cu toţii ştim cum arată vestitele rondele din ovăz din comerţ, însă unele dintre ele nu sunt chiar atât de sănătoase, pentru că au diverse glazuri, ba de iaurt, ba de ciocolată, mult zahăr şi cine mai ştie câte E-uri. Acum poţi să-ţi faci singură aceste mici plăceri ronţăitoare, cu ajutorul următoarei reţete:

Ingrediente: 2 linguri de tărâţe de ovăz, un albuş de ou, o lingură de quark (un sortiment de brânză cremoasă, uşoară şi puţin acrişoară) şi o lingură de brânză proaspătă de vaci.

Mod de preparare: se amestecă tărâţele cu quark-ul şi crema de brânză. Dacă doriţi, puteţi adăuga cimbru şi alte condimente. Se bate bine albuşul şi se incorporează în amestecul de mai sus. Luaţi o tigaie şi picuraţi puţin ulei, după care turnaţi amestecul şi gătiţi la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Număr porţii: 1

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Pui polonez
Pui polonez
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: