Burrito cu fasole neagră şi coriandru

Pentru amatorii de mâncare mexicană, această reţetă de burrito, săţioasă şi picantă, poate fi o soluţie la îndemână, iar cei care nu au mai preparat burrito până acum ar trebui să încerce, deoarece este pur şi simplu delicios.
13.03.2014
Burrito cu fasole neagră şi coriandru

Pentru amatorii de mâncare mexicană, această reţetă de burrito, săţioasă şi picantă, poate fi o soluţie la îndemână, iar cei care nu au mai preparat burrito până acum ar trebui să încerce, deoarece este pur şi simplu delicios.

Reţeta pentru două porţii mari:

2 foi de tortilla cu diametrul de 25 de centimetri

2 linguri de ulei vegetal

o ceapă mică, tăiată mărunt

1/2 ardei gras, tăiat mărunt

2 căţei de usturoi, zdrobiţi

400 de grame de fasole neagră la conservă, clătită şi scursă

un ardei iute jalapeno, tăiat mărunt

90 de grame de cremă de brânză, tip Philadelphia

1/2 linguriţă de sare

2 linguri de coriandru verde, tocat mărunt

Preparare

Înveliţi foile de tortilla în folie de aluminiu şi puneţi-le în cuptorul încălzit în prealabil, la 175 grade Celsius, timp de 15 minute.

Încingeţi uleiul într-o tigaie cu diametrul de 25 cm. Căliţi ceapa, ardeiul gras, usturoiul şi ardeiul jalapeno şi gătiţi timp de 2 minute, amestecând din când în când.

Tăiaţi crema de brânză cubuleţe şi adăugaţi-le în tigaie, împreună cu sarea. Gătiţi timp de 2 minute, amestecând din când în când. Adăugaţi coriandrul. Aşezaţi ingredientele pe fiecare foaie de tortilla, uniformizându-le cu o lingură, apoi răsuciţi foile de tortilla.

Sursa: Mediafax

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Tartă cu verdeţuri de primăvară Dukan
Tartă cu verdeţuri de primăvară Dukan
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: