Bruschete cu roşii, busuioc şi şuncă

Ingrediente: 10 felii de sunca, 4 rosii de la cutie, frunze de papadie proaspete, 2 linguri de busuioc, usturoi, sare, piper, 1/3 ceasca de ulei de masline extravirgin, bruschete integrale, branza feta.
  • Publicat:
Bruschete cu roşii, busuioc şi şuncă

Ingrediente: 10 felii de sunca slaba, 4 rosii de la cutie, frunze de papadie proaspete, 2 linguri de busuioc, usturoi, sare, piper, 1/3 ceasca de ulei de masline extravirgin, bruschete integrale, branza feta.

Mod de preparare: Bruschetele se stropesc cu ulei de masline, se presara apoi busuioc, piper, sare, usturoi maruntit si se dau la cuptor pentru 20 de minute. Toate celelalte ingrediente – sunca, rosiile, papadia, branza – se taie in bucatele si se amesteca intr-o farfurie adanca. Apoi se adauga compozitia pe fiecare bruscheta. Folositi cu incredere bruschete integrale, stropite cu ulei extravirgin de masline si cu adaos de plante aromatice.

Puteti sa le mancati si simple, la orice ora din zi. Este o combinatie care scade colesterolul, dar si trigliceridele din sange. Mai mult, fibrele din painea integrala favorizeaza tranzitul intestinal, iar busuiocul, ca si usturoiul, creste imunitatea in sezonul rece. Mai mult, uleiul extravirgin de masline nu se distruge prin preparare termica. Dar ideal ar fi sa-l turnati peste bruschete la finalul prepararii lor la cuptor. Aceasta deoarece uleiul extravirgin de masline este atat un aliment pretios, cat si un mijloc de a face aromoterapie, adica de a va calma spre exemplu seara. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Quiche cu spanac
Quiche cu spanac
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: