Panini cu broccoli, fără gluten

Iată o reţetă sănătoasă, fără gluten, scăzută în calorii şi cât se poate de delicioasă.
Panini cu broccoli, fără gluten

Iată o reţetă sănătoasă, fără gluten, scăzută în calorii şi cât se poate de delicioasă. Mai exact, o porţie conţine doar 215 calorii, iar ingredintele de bază cu siguranţă se regăsesc deja în bucătăria ta, iar dacă nu, te asigurăm că nu trebuie să scoţi prea mulţi bani din buzunar pentru ele.

INGREDIENTE pentru două porţii:

  • 1 broccoli
  • 80g de brânză Leerdammer Light
  • 4 ouă
  • 3 felii de şuncă
  • 2 linguriţe de paprika
  • 6 roşii cherry
  • sare şi piper

MOD DE PREPARARE (timp- 20 de minute): Dă broccoli şi brânza pe răzătoare şi amestecă-le cu ouăle, sarea şi piperul. Într-o tigaie, formează două dreptunghiuri din compoziţie şi lasă-le la gătit câte 3 minute pe fiecare parte. Adaugă câte o felie de şuncă şi de brânză pe o parte, iar pe cealaltă, adaugă felii de roşii cherry. ”Asamblează” sandwich-ul, apoi lasă-l la gătit încă 2 minute. Repetă procesul pentru următoarea porţie.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări: