Încearcă noul trend Face Yoga – reduce semnele îmbătrânirii și te ajută să arăți mai tânăr

Un nou trend în lumea exercițiilor fizice și a welness-ului, Face Yoga. Reducele semnele îmbătrânirii și te ajută să arăți mult mai tânăr.
  • Publicat:
Încearcă noul trend Face Yoga – reduce semnele îmbătrânirii și te ajută să arăți mai tânăr
Envato

Yoga facială este cel mai nou trend în materie de exerciții fizice și welness, despre foarte mulți oameni au început să vorbească, să creeze tutoriale sau chiar să predea lecții fizice. 

De obicei, fie că mergem la sală sau practicăm yoga de la noi din sufragerie, alergăm sau cine știe ce alte forme de activitate fizică practicăm, uităm sau nici măcar nu ne trece prin minte o parte foarte importantă a corpului nostru, care are și ea nevoie de exerciții și tonifiere – fața noastră.

Beneficiile Face yoga

Fața noastră are 42 de mușchi individuali, responsabili pentru expresiile noastre faciale sau pentru modul cum zâmbim și cum privim.

Așadar, este foarte important să avem grijă de toți acești mușchi, pentru ca ei să fie mereu tonifiați, astfel încât să arătăm mereu fresh și să încetinim procesul de îmbătrânire.

Iar de curând, mulți instructori și practicanți de yoga susțin că practicarea acesteia la nivelul feței are efecte la fel de vizbile precum un tratament cu Botox. Bineînțeles dacă yoga facială face parte dintr-un program corect și susținut cu regularitate.

Unii dintre cei care au introdus face yoga susțin că este adevărată magie pentru ten. Rezultatele nu sunt instantanee, dar cu puțină răbdare, pe termen lung le poți vedea, și nu sunt deloc de trecut cu vederea.

Un alt aspect care ne poate încuraja să alegem, începând de azi, face yoga, constă în faptul că este extrem de facil de practicat – putem face exercițiile specifice face yoga oricând, de oriunde ne aflăm.

Cum practici Face Yoga

Începeți cu recitarea vocalelor – A, E, I, O, U. Spune vocalele într -o manieră exagerată, astfel încât să vă întindeți toți mușchii de față și gât.

Pentru început, spuneți cele cinci vocale de fiecare zece ori pe zi, apoi construiți-l încet de 20-30 de ori pe zi. Acesta este un exercițiu complet pentru fața ta.

Există 42 de mușchi individuali pe fața noastră care sunt responsabili pentru expresiile noastre faciale și modul în care zâmbim și privim.

Așadar, este și mai important să păstrați toți acești mușchi tonifiați, astfel încât să arătați mereu tineri și să încetiniți procesul de îmbătrânire.

Yoga facială este cea mai recentă moft despre care mulți oameni predau și vorbesc. Mulți spun că practicarea yoga facială este la fel de bună ca să se facă Botox dacă este făcut în mod regulat și corect.

Personal practicăm yoga facială de ani buni și funcționează ca magia. Rezultatele, deși nu sunt instantanee, este foarte eficient și de lungă durată. Cel mai bun lucru despre yoga facială, îl puteți face oriunde și în orice moment.

Am fost atât de impresionat de rezultatele, încât, în linia mea de produse, am introdus în mod special kitul de yoga facial Blolossom Kochhar Aroma Magic, care să -și relaxeze mușchii faciali.

  • Începe cu recitarea vocalelor – A, E, I, O, U. Spune vocalele într-o manieră exagerată, astfel încât să îți întinzi toți mușchii faței și ai gâtului.

Spune cele cinci vocale pe rând, de zece ori pe zi, apoi crește încet numărul  până la 20-30 de ori pe zi. Acesta este un exercițiu complet pentru fața ta.

  • Al doilea exercițiu pe care îl poți încerca este cel prin care îți strângi pumnul și îl așezi sub bărbie. Din această poziție, încearcă să deschizi gura în timp ce opui rezistență cu pumnul până închizi gura și tot așa reiei.

Acesta este un exercițiu minunat pentru a scăpa de bărbia dublă. După ce începeți să o faceți, veți simți stresul pe linia maxilarului și cine nu vrea linia maxilarului perfect?

  • Un exercițiu perfect pentru a preveni ridurile de sub ochi și cele de pe frunte este să îți așezi ambele mâini pe frunte, astfel încât niciun mușchi să nu se poată mișca.

Acum clipește într-o manieră exagerată de aproximativ 10 ori. Clipitul va tonifia mușchii ochilor.

  • Tot pentru tonifierea mușchilor ochilor, așează degetul arătător și degetul mijlociu de o parte și de alta a ochilor, unul la colțul interior și celălalt la colțul exterior, și clipește de 10 ori pe zi.
  • Ca să ai obraji fermi, tragei cu mâinile spre interior de parcă ai imita un sărut.

 Așa îți vei mușchii obrazului și le ve oferi rezistență.

  • Ridurile de expresie sau acele mici linii cauzate de râs pot fi reduse din intensitate dacă îți așezi cu fermitate degetele peste ele. Apoi, zâmbești cât mai pe larg, cu buzele despărțite.

Ține-ți fața în această postură pentru 5-10 secunde și repetă exercițiul de vreo 20-25 de ori. Astfel, elimini cuta din jurul obrajilor și totodată ridici obrajii.

  • Aplică crema hidratantă zilnică printr-o mișcare ascendentă, în special în jurul obrjilor și pe gât. 

Altfel, în sensul opus, nu faci altceva decât să facilitezi lăsarea pielii.

Un alt exercițiu pe care îl poți încerca tot cu aceleași efecte de întindere a pielii: așează-ți palmele sub bărbie și masează-ți obrajii într-o mișcare ascendentă (care se termină la temple) folosindu-ți degetele.

Fă asta de cinci ori. Ajută la netezirea ridurilor de expresie și pune accelerează circulația sângelui.

Citește și: Cum ajută yoga să diminuăm durerile de spate

Sursă: msn.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân