Xing Elena Ling incepe in forta Anul Nou chinezesc

articol
  • Publicat:
Xing Elena Ling incepe in forta Anul Nou chinezesc
Xing Elena Ling incepe in forta Anul Nou chinezesc

E asistenta in serialul de la TVR, „La urgenta”, si deja se pregateste sa inceapa filmarile pentru a doua serie. La sfarsitul lui ianuarie sarbatoreste Anul Nou chinezesc la ambasada si atunci trebuie sa fie in forma maxima. Bunicul ei era de origine chineza, iar acasa, de cele mai multe ori, gusta specialitati traditionale facute de tata. Chiar daca acestea sunt foarte usoare, Ling nu uita de un set complet de exercitii pentru tonifiere.

Muschi de gazela
Picioarele oricarei domnisoare trebuie sa arate perfect. In acest sens, iata exercitiul ideal la aparatele din sala ca sa porti cu succes fusta scurta. Se fac 3 seturi a cate 60 de miscari, timp in care e necesar sa respiri adanc. Spatele trebuie sa stea perfect lipit pe spatar, astfel incat exercitiul sa fie corect executat.

Forta e cu tine!
E timpul sa descoperi forta pe care o au muschii picioarelor. O sa fii surprinsa! De obicei, exercitiul se face lent si, aparent, fara efort. Daca esti la inceput, nu trebuie sa exagerezi cu greutatile cu care alegi sa impingi. Debuteaza la acest aparat cu un disc de 10 kilograme si, in timp, trebuie sa ajungi sa impingi discuri care au greutatea ta corporala.

Fara celulita
Daca iti doresti sa ai musculatura fesiera puternica, iata unul dintre cele mai bune exercitii. Cu aceste miscari e mult mai usor sa scapi si de celulita, aceasta in combinatie cu masajele anticelulitice. Se fac serii de 30 de exercitii cu pauza de 3-4 secunde intre ele. In timpul acestor exercitii si, nu numai, nu uita sa bei apa plata din belsug. Rezultatele se vad dupa aproximativ o luna in care trebuie sa mergi la sala o zi da, una nu. Dar merita!

Doar cu incalzire
Bratele sunt si ele extrem de importante pentru un corp armonios. Acest exercitiu nu se face fara incalzire prealabila, pentru ca te poti trezi cu rupturi musculare. Mai intai, executi o incalzire completa, apoi te sui pe acest aparat. Se fac serii de cate 30 de exercitii, cel mai bine sub supravegherea antrenorului. Spatele trebuie sa fie perfect drept.

Final puternic
Si antrenamentul se termina cu ceva abdomene. Faci serii de cate 10 miscari cu pauza de o secunda. Miscarile trebuie sa fie ample, puternice. In nici un caz nu e timpul sa te gandesti sa faci cateva miscari rapide si deloc corecte ca sa scapi mai repede. Mediteaza la ceva frumos: Corpul tau va arata senzational!

Foto: Victor Ciupuliga

Multumim Tenis Club

Urmărește CSID.ro pe Google News
Abdomen perfect cu exercitii pentru acasa
Abdomen perfect cu exercitii pentru acasa
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”