Vrei să slăbești? Ce să consumi înainte și după sală

LIVE pe pagina de Instagram, Florin Cujbă, fitness expert, ne-a explicat cu cât timp înainte de sală ar trebui să luăm masa.
  • Publicat:
Vrei să slăbești? Ce să consumi înainte și după sală
Foto: envato

Odată cu începutul de an, multe persoane își propun să scape de kilogramele în plus, dar pentru că nu dețin întotdeauna informațiile corect, fac mici greșeli care împiedică în procesul de slăbire. Cum este și alimentația dinainte sau după sală.

Într-un interviu LIVE pe pagina de Instagram „Ce se întâmplă, Doctore?”, Florin Cujbă, fitness expert, ne-a explicat cu cât timp înainte de sală ar trebui să luăm masa, dar și ce ar trebui să conțină aceasta.

„Dacă ești într-un proces de slăbire se recomandă ca înainte cu cinci ore să ai o masă proteică și cu trei ore înainte de antrenament să ai o masă pe bază de carbohidrați cu eliberare lentă în corp, pentru că atunci când începi antrenamentul să ai energie din acei carbohidrați”, a explicat Florin Cujbă, fitness expert.

În cazul antrenamentelor de menținere, specialsitul recomandă ca undeva la două ore- două ore și jumătate să se ia o masă, astfel încât în stomac să se continue digestia, astfel încât atunci când începi antrenamentul să se simtă confortabil organismul.

După antrenament, poți mânca începând cu 30-35 de minute trecute.

Urmărește integral interviu cu Florin Cujbă pe Instagram.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân