Un trup de invidiat cu 30 de minute pe zi!

De atat este nevoie ca sa scapi de kilogramele in plus si sa iti tonifiezi muschii, precum si pentru a te mentine in forma. Iata ce trebuie sa faci:
  • Publicat:
Un trup de invidiat cu 30 de minute pe zi!
Un trup de invidiat cu 30 de minute pe zi!

Primul set de exercitii:
Stai in picioare, cu cate o greutate in fiecare mana, greutate care sa nu depaseasca 2 kilograme. Picioarele sa fie apropiate, mainile pe langa corp. Fa un pas inainte, si flexeaza corpul astfel incat piciorul cu care ai facut pasul sa fie indoit la jumatate. Piciorul celalalt trebuie sa ramana cat se poate de intins. Genunchiul trebuie sa fie pe aceeasi linie cu varful piciorului intins. Alterneaza miscarea, antrenand ambele picioare in exercitiu. Repeta de aproximativ 8 ori pe fiecare dintre ele.

Al doilea set de exercitii:
Incepi din pozitie verticala, cu picioarele departate unul de altul. Apleaca-te in fata, pana cand pozitia spatelui este paralela cu linia podelei. Mentine pozitia atat cat poti, incercand de fiecare data sa maresti perioada, tinzand catre un minut. Acest exercitiu poate fi diversificat prin adaugarea unor gantere usoare, pe care trebuie sa le ridici de fiecare data cand se realizeaza flexiunea.

Al treilea set de exercitii:
Exercitiul debuteaza din pozitie verticala, cu picioarele departate. Ganterele trebuie tinute pe langa corp, cu pumnul indreptat spre interior. Tinand abdomenul incordatsi pieptul inainte, apleaca-te pe unul dintre genunchi si intinde celalalt picior cat poti de mult in spate. Apoi revino in pozitita initiala, dupa care repetea miscarea cu ajutorul celuilalt picior. Repeta de cate 8 ori, flexand fiecare picior.

Al patrulea set de exercitii:
Incepi stand in pozitie verticala, cu cate o gantera in fiecare mana, ajungand astfel cu ganterele la nivelul umerilor. Ridica bratele concomitent si mentine-le cateva secunde in aer. Repeta miscarea in 3 reprize scurte de cate 5 ridicari, cu pauze intre ele.

Al cincilea set de exercitii:
Din pozitie verticala, cu picioarele departate si cate o gantera in fiecare mana, intinde cate un picior in fata, cat poti de mult. Mentine pret de cateva secunde, apoi repeta miscarea cu celalalt picior. Apoi, indoaie unul dintre genunchi, si apleaca trunchiul spre pamant, lasand greutatea pe celalalt picior. Mentine cat poti de mult pozitia, apoi alterneaza. Repeta de 10-15 ori.

Al saselea set de exercitii:
Incepi exercitiul stand intinsa pe spate, cu genunchii indoiti si departati putin unul de celalalt. tinand in maini gantere, ridica bratele si apoi coboara-le astfel incat sa fie indoite in unghi de 90 de grade. Repeta de cate 10 ori pentru fiecare brat.

Al saptelea set de exercitii:
Incepe exercitiul stand culcata cu fata in jos. Ridica in acelasi timp bratul stang si piciorul drept spre inapoi. Flexeaza muschii cat poti de mult, apoi repeta miscarea cu bratul celalt, respectiv piciorul opus.

Articol exclusiv online

Utimul set de exercitii:
Stand culcata, pune-ti mainile sub ceafa si indoaie genunchii cu varfurile drepte. Apropie apoi genunchii de fata, indoind trupul cat mai mult. Revino in pozitia initiala, apoi repeta miscarea de inca 20 de ori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Dieta South Beach
Dieta South Beach
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân