Slăbire cu suc de grapefruit şi oţet de mere de la Dr. Oz

E vară, e cald, vrem să slăbim! Şi în ciuda tuturor dietelor, rezultatele tot nu se văd la fel de repede cum ne-am dori. Pentru ca efectele “miraculoase” să se producă mai eficient, Dr. Oz recomandă un “suc-minune” care, băut înainte de fiecare masă, promite să te scape de kilogramele în plus cât ai spune…plajă!
  • Publicat:
Slăbire cu suc de grapefruit şi oţet de mere de la Dr. Oz

Deşi vara a trecut, ne dorim în continuare să slăbim sau măcar să ne menţinem silueta la un nivel mulţumitor. Şi în ciuda tuturor dietelor, rezultatele tot nu se văd la fel de repede cum ne-am dori.

Pentru ca efectele “miraculoase” să se producă mai eficient, Dr. Oz recomandă un “suc-minune” care, băut înainte de fiecare masă, promite să te scape de kilogramele în plus cât ai spune… plajă!

Iată cât de simplu poate fi făcut:


Ingrediente:

  • 1 cană (240 ml) cu suc de grapefruit proaspăt
  • 2 linguri de oţet de mere

Amestecându-le vei obţine un suc delicios, extrem de sănătos şi ideal pentru dietă! Este plin de vitamina C şi te ajută să arzi repede grăsimile, ne dezvăluie Dr. Oz.

Deşi pare banal, ingredientele acestui suc îl fac să fie un excelent aliat al organismului pentru sănătate şi slăbire!

Oţetul de mere este un incredibil detoxifiant şi un bun digestiv, stimulând metabolismul şi digestia. În plus, proprietăţile sale terapeutice te pot ţine departe de viroze, migrene sau insomnie, stimulând imunitatea şi fiind un bun antibiotic natural!

Al doilea ingredient “minune” al acestui duşman al kilogramelor este sucul de grapefruit extrem de bogat în vitamina C, fier şi caroten şi foarte sărac în calorii, având doar 42 de calorii la 100 de grame. De asemenea, este bogat în licopen, o substanţă care acţionează împotriva celulelor canceroase, fiind totodată şi un ajutor în reglarea nivelului de colesterol.

Aşadar, dacă nu l-ai încercat până acum nu trebuie sub nici o formă să îl ratezi înainte de următoarea masă! Rezultatele vor apărea repede şi vor fi cu adevărat vizibile!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân