Slăbeşte garantat prin metoda “5 grame”!

Ai vrea să dai câteva kilograme jos fără înfometare ? E destul de uşor dacă însă nu te deranjează să îţi cântăreşti toate alimentele. În rest, poţi să mănânci orice ! http://www.csid.ro/dieta/5-alimente-bogate-in-calciu-9968417/
  • Publicat:
Slăbeşte garantat prin metoda “5 grame”!

 

Ai vrea să dai câteva kilograme jos fără înfometare ? E destul de uşor dacă însă nu te deranjează să îţi cântăreşti toate alimentele. În rest, poţi să mănânci orice !

Dieta ideală presupune 5 mese pe zi, în cantăţi mici, cu alimente neprocesate şi extrem de variate. Dacă ţi se pare că nu vei reuşi niciodată să ţii o astfel de dietă, atunci poţi să scazi zilnic, progresiv, câte 5 grame din alimentele de la două mese principale, dar să mănânci ce îţi place.

 
În prima săptămână, cântăreşti fiecare masă pe care o iei şi notezi gramele obţinute. În a doua săptămână, reduci în fiecare zi cu 5 grame masa de seară. În 7 zile, la cină, porţiile alimentare vor fi cu 35 de grame mai mici. În cea de a doua săptămână, reduci şi fiecare prânz cu câte 5 grame pe zi.
 
Doar micul dejun nu se reduce cantitativ. Aceasta trebuie să fie bogat şi înalt nutritiv. Aşadar, dimineaţa consumă proteine de calitate – spre exemplu ou, dar nu prăjit în ulei pentru că îi explodează valoarea calorică. Îl poţi combina cu o salată, dar şi pâine integrală. Consumă şi fructe oleaginoase sau fructe uscate, cafea sau ceai. Cele două gustări zilnice pot să conţină doar fructe.
 
Nu uita un lucru: oamenii au fost creaţi astfel încât să reziste perioade lungi cu hrană mai puţină. Suntem perfect adaptaţi la diete sărace, însă codurile noastre genetice nu ştiu ce să facă cu hrana din abundenţă şi eventual lipsită de orice nutrienţi, aşa cum se întâmplă în cazul produselor înalt procesate. Statisticile arată că, deocamdată, genomul nostru nu s-a adaptat la alimentaţia modernă, în cantităţi mari, iar urmarea este creşterea mortalităţii.

Citeşte şi: 5 alimente bogate în calciu

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
5 alimente obligatorii pentru femei
5 alimente obligatorii pentru femei
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân