Slabeste cu ajutorul tipsurilor din toate colturile lumii!

Sunt exemplul perfect de harnicie, dar reusesc sa-si traga suflul in timpul zilei. Este vorba despre japonezi. Se pare ca 20, 30 de minute de somn la pranz sunt ideale pentru mentinerea greutatii.
  • Publicat:
Slabeste cu ajutorul tipsurilor din toate colturile lumii!
Slabeste cu ajutorul tipsurilor din toate colturile lumii!

Poate ca nu-ti sunt cu totul straine. Si poate ca le aplici din cand in cand. Insa daca ai face-o in mod constant, asa cum procedeaza diversi pamanteni din tari vecine si prietene, poate ca ai fi suta la suta multumita de stilul tau de viata. Si poate ai ajunge multa mai repede la silueta mult visata!

Grecia – consuma ulei de masline si vin. In medie, grecii consuma 26 de litri de ulei de masline extravirgin pe an. Si bine fac pentru ca uleiul abunda in antioxidanti si alte substante care duc rapid la instalarea senzatiei de satietate si chiar la slabire. 2 lingurite de ulei de masline pe zi sunt de ajuns. Cat despre vin, aflati ca licorile bahice au componente care determina absorbtia zaharurilor din sange inainte ca acestea sa se transforme in grasimi.

Germania – nu te feri de cartofi. Evident, ti-a trecut cel putin o data pe langa urechi informatia conform careia cartofii prajiti sunt bombe calorice. Insa cei copti sau fierti se situeaza la polul opus. Contin triptofan un aminoacid care este implicat in producerea sorotoninei, hormon care tine si apetitul sub control. Mai mult, abunda in fibre si minerale, care pot duce de trei ori mai repede decat painea la instalarea senzatiei de satietate.

Marea Britanie – nu sari peste micul dejun. Desi au multi obezi prin regat, 60 la suta dintre britanici nu ocolesc micul dejun. Este sursa cea mai importanta de energie si chiar te poate ajuta sa consumi in medie cu 150 de calorii mai putin pe tot parcursul zilei.

Japonia – trage un pui de somn in timpul zilei. Sunt exemplul perfect de harnicie, dar reusesc sa-si traga suflul in timpul zilei. Este vorba despre japonezi. Se pare ca 20, 30 de minute de somn la pranz sunt ideale pentru mentinerea greutatii.

Sri Lanka
– foloseste ulei de cocos la gatit. Se pare ca aceasta grasime care face parte din categoria celor bune poate accelera cu 50 la suta eliminarea kilogramelor in plus. Merge direct in ficat si este transformate in energie. Doua lingurite de ulei de cocos pe zi sunt suficiente.

Citeste si: Trasee culinare in jurul lumii

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Usturoi: cum se consuma corect
Usturoi: cum se consuma corect
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân