Secretul Anei Geoană pentru a ne satisface pofta de dulce în mod sănătos

  • Publicat:

Prezentă live în emisiunea Andreei Perminova, Ana Geoană a vorbit despre cum putem mânca dulciuri în acord cu stil de viață sănătos. 

„Există câteva moduri de a ne satisface pofta de dulce fără a mânca zahăr”, a menționat Ana. Aceasta susține faptul că zahărul este un inamic pentru organismul nostru. Însă există alternative care pot substitui zahărul, ca de pildă: fructele, mierea, siropul de agave, șamd.

Strugurii congelați, o gustare dulce și sănătoasă

„Un alt secret de-al meu de a-mi satisface nevoia de dulce pe care nu îl împărtășesc cu oricine este consumul de struguri congelați. Odată congelați, strugurii au gust de bomboane”, a adăugat Ana zâmbind.

Cele mai comune obiceiuri nocive care te împiedică să ai o viață sănătoasă

Ana Geoană a detaliat care sunt cele mai comune obiceiuri alimentare nocive și acestea sunt: mâncatul excesiv, stresul și gândirea că trebuie să mergem în extreme (să mâncăm doar salate, doar pui, etc), altfel nu putem fi sănătoși complet. Ceea ce e complet eronat.

Ana Geoană: „Îmi consiliez și familia în legătură cu stilul de viață sănătos”

„După ce au schimbat și ei anumite obiceiuri toxice, părinții mei au început să aibă mult mai multă energie, să se simtă bine. Iar asta a fost pentru mine adevărata împlinire personală”, a ținut să sublinieze Ana Geoană.

Care sunt cele 5 sfaturi pe care le-ai da oricărei persoane care vrea să înceapă acest drum de viață sănătoasă?

„În primul rând vreau să încep prin a spune că sunt foarte multe lucruri pe care le poți face pentru a fi sănătos. Sunt foarte mulți influenceri și bloggeri care îți recomandă tratamente pe care le poți face pentru a fi sănătos…”, a conchis Ana Geoană pentru emisiunea „Înapoi în viitor”

Conform acesteia, regulile de baza care te vor face 90% sănătos sunt:

  • mănâncă o dietă bogată în proteine; ideal ar fi să mănânci proteină la fiecare masă, fie carne, fie pește
  • ieși la plimbare zilnic, chiar și pentru 20 de minute
  • găsește-ți un tip de mișcare care să îți placă și care să îți solicite mușchii
  • abține-te de la fastfood
  • bea apă, îndeosebi înainte de mese

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult