Salatele, starurile sezonului.Vezi cum le preferă vedetele noastre!

Nu-i aşa că ai vrea să ştii ce mănâncă vedetele vara? Indiferent că ajung într-un restaurant sau îşi prepară singure meniul preferat, acesta are un singur nume: salată. Haideţi să degustaţi câteva reţete adorate cu adevărat de câteva celebrităţi cu siluete de invidiat!
Salatele, starurile sezonului.Vezi cum le preferă vedetele noastre!

Nu-i aşa că ai vrea să ştii ce mănâncă vedetele vara?

Indiferent că ajung într-un restaurant sau îşi prepară singure meniul preferat, acesta are un singur nume: salată.

Haideţi să degustaţi câteva reţete adorate cu adevărat de câteva celebrităţi cu siluete de invidiat!

 

 

Anca Ţurcaşiu iubeşte toate salatele

Vedeta a renunţat la carne de ani de zile, aşa că vegetalele se regăsesc zilnic în meniul ei. Vara mănâncă doar salate.

«Dacă v-aş spune că prefer una dintre acestea, aş minţi. Îmi plac toate», povesteşte ea.

Zilnic, optează pentru nuanţa sezonului: verdele. Într-una dintre salatele pe care le concepe, pune doar ingrediente din natură. Este vorba de salată verde, mărar, pătrunjel proaspăt, pe care le combină cu ulei de măsline presat la rece, seminţe de dovleac şi floarea soarelui.

Rezultă astfel o masă completă care îi dă cea mai mare cantitate de energie.

 

Andra: Clasic şi gustos

Consumă salată verde tot timpul anului, iar primăvara şi vara o foloseşte în orice combinaţie.

Dar nimic nu i se pare mai gustos decât o salată mare cu roşii de grădină, castraveţi, salată verde, ulei de măsline extravirgin şi puţin ton.

«Vara mănânc doar salate, în toate combinaţiile posibile, dar mă opresc mereu la această variantă oarecum clasică pentru că gustul mi se pare fabulos şi toate ingredientele sunt cu adevărat senzaţionale», spune vedeta.

Olivia Steer: Povestea pătrunjelului

Amfitrioana emisiunii «Doamne de poveste» de la Acasă este vegană de câţiva ani şi poate să scrie deja cărţi de bucate. Deocamdată ne împărtăşeşte din experienţele ei culinare pe site-ul www.oliviasteer.ro.

Iată o reţetă care are drept vedetă un ingredient folosit la noi în ţară preponderent drept condiment. Este vorba despre pătrunjel. Însă Olivia ne oferă o abordare diferită. Aşadar aveţi nevoie de 2 roşii mari ori 3 mai mici, de seminţe de cânepă, de 3 castraveciori nici prea mari, nici prea mici, de 5 frunze verzi de mentă, de o ceapă, 3 linguri de ulei de măsline şi zeama unei lămâi şi de  pătrunjel din belşug. Ingredientele se taie cubuleţe, se freacă cu ulei şi zeama de lămâie.
Pătrunjelul, ne spune Olivia, are calciu şi fier şi proteine mai multe decât oul. Are vitamina C de patru ori mai multă decât portocala, dar şi vitamina B12. Aşa că bucuraţi-vă de pătrunjel toată vara!
 

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL