Retete din bucataria lumii

Bucatarul Krishna Bohat, scolit la celebrul hotel Taj Mahal din Mumbai, face zi de zi spectacol gastronomic, mixand gusturi si arome de pe tot mapamondul intr-un mod unic.
Retete din bucataria lumii
Retete din bucataria lumii

Bucatarul Krishna Bohat, scolit la celebrul hotel Taj Mahal din Mumbai, face zi de zi spectacol gastronomic, mixand gusturi si arome de pe tot mapamondul intr-un mod unic.

Saramura de crap cu mamaliga

Pestele condimentat cu sare si piper se pune pe gratar. Sosul se prepara din rosii, ardei gras taiate julien, trase la tigaie in ulei de masline, peste care se pun patrunjel, usturoi, ardei iute.

Cand legumele sunt gata, se adauga supa de pui, pestele. Se serveste cu mamaliga calda si rosii cherry pe gratar. Un preparat traditional cu un gust exotic!

Millefeuille de vinete si parmezan

Se pregateste o clatita peste care se aseaza felii de vinete, care au fost gatite pe gratar, apoi se rade cascaval si parmezan si se gratineaza.

Se servesc cu salata mixta si putin otet balsamic. 150 g vinete, 10 ml ulei de masline, 10 g parmezan, 30 g cascaval sunt ingredientele pentru o portie.

Potrivita pentru o zi in care vrei ceva bun!

Preparate disponibile la restaurantul Maxim, www.restaurantmaxim.ro

Citeste si: Slabeste cu ajutorul tipsurilor din toate colturile lumii!

 

Usturoi: cum se consuma corect
Usturoi: cum se consuma corect