Rețete de smoothie-uri verzi care combat grăsimea din jurul abdomenului

Aceste idei de rețete de smoothie-uri sunt benefice în combaterea kilogramelor în plus. Descoperă-le și alege-ți preferatul!
  • Publicat:
Rețete de smoothie-uri verzi care combat grăsimea din jurul abdomenului
Rețete de smoothie-uri verzi care combat grăsimea din jurul abdomenului sursa foto: pexels

Smoothie-urile au devenit un produs de bază pentru mulți. În plus, acestea au fost incorporate în dietele oamenilor ca un înlocuitori ai unei mese principale. Smoothie-urile funcționează ca un mic dejun hrănitor, o masă ușoară sau o gustare delicioasă dintre mese. Potrivit specialiștilor în nutriție, prin includerea unor legume, cuburi de gheață și apă în smoothie, te vei bucura de o înghițitură sănătoasă, cu mai puține calorii, făcându-l o alegere ideală în urmărirea și menținerea greutății ideale.

Smoothie-urile cu fructe sunt dulci în mod natural. Drept urmare, poți include în băutura ta bogată în legume un fruct care să ofere o aromă ceva mai dulce și mai gustoasă. În acest mod, prezența legumelor mai puțin preferate de tine nici nu va fi simțită.

Vrei niște idei de rețete de smoothie? Uite care sunt cele mai bune smoothie-uri verzi pentru a maximiza pierderea de grăsime de pe abdomen!

Cum poate un smoothie verde să maximizeze pierderea de grăsime de pe abdomen?

Smoothie-urile verzi pot fi de mare ajutor în grăbirea procesului de pierdere a grăsimilor din jurul abdomenului, din diferite motive.

Cu ajutorul smoothie-urilor verzi, vei reuși mai ușor să consumi cantitatea ideală de legume recomandate. Legumele sunt alimente cu conținut scăzut de calorii și cu fibre naturale care ajută la promovarea sațietății. Nu este nevoie să-ți prepari și să bei o astfel de băutură verde în fiecare zi. Dar poate fi de ajutor în satisfacerea nevoii de legume și în susținerea obiectivelor de gestionare a greutății.

Un studiu publicat în Journal of Nutrition a asociat fibrele cu pierderea în greutate. Cum bine știm, legumele sunt bogate în fibre. De exemplu, un avocado de talie medie are de obicei între 10 și 13 grame de fibre.

Mai mult, ingredientele suplimentare cu care umpleți smoothie-ul au și propriile lor beneficii grozave. O banană de mărime medie conține puțin peste 3 grame de fibre și este o sursă de potasiu. În plus, consumul de mure poate îmbunătățește substanțial sensibilitatea la insulină și oxidarea grăsimilor.

Ce ingrediente ar trebui să incluzi în această băutură verde și hrănitoare?

Există ingrediente ușor de găsit și gata de utilizat, care sunt pline de gust și sănătate. Băutura delicioasă și hrănitoare poate fi o adevărată salvare în zilele aglomerate. Poți adăuga aproape orice, de la verdeață congelată și până la binecunoscutul și preferatul avocado. Rețetele naturale de smoothie sunt indicate și pentru susținerea sarcinilor.

Iată cele două rețete de smoothie-uri verzi care te vor ajuta să scapi de grăsimea nedorită de pe abdomen:

Smoothie cu spanac, banană și fructe de pădure

Acest smoothie revigorant va oferi dimineți pe placul întregii familii. Această rețetă constituie o băutură simplă și săracă în calorii, ideală pentru persoanele doritoare de un abdomen de invidiat. Este o alegere excelentă de pregătit atunci când încerci să slăbești câteva kilograme. Uite ce ai de făcut:

Vei adăuga în recipientul blenderului tău următoarele ingrediente și le vei lăsa la blenduit, până când acestea capătă aspectul unui smoothie:

  • 100 grame de spanac
  • ½ banană
  • 200 de grame de fructe de pădure congelate
  • 30 de grame pudră proteică
  • 1/2 cană de lapte de migdale

Smoothie cu spanac, ananas, avocado și suc de țelină

Combinația spectaculoasă de fibre, grăsimi sănătoase și proteine ​​se poate găsi în acest smoothie care te poate ajuta să rămâi mai sătul pentru o perioadă lungă de timp, susținând obiectivele de pierdere în greutate pe termen lung. Grăsimile sănătoase, extrase din avocado, cu care îți hrănești corpul pot ține la distanță inflamația cronică. Tot ce ai nevoie pentru prepararea unui astfel de băuturi hrănitoare este un blender și următoarele ingrediente:

  • 30 de grame de spanac
  • 40 de grame de avocado
  • 200 de grame ananas congelat
  • 60 de grame de suc de țelină
  • 2 grame frunze de mentă
  • 30 de grame pudră proteică

Aruncă o privire și la aceste două articole care ar putea fi relevante pentru tine:

Surse: eatthis.com, simplegreensmoothies.com, academic.oup.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân