Rasfat culinar high class

Cei care sunt intrigati sau foarte curiosi sa experimenteze tainele bucatariei moleculare se pot delecta alegand caviar de amarreto pe pat de frisca vegetala.
Rasfat culinar high class
Rasfat culinar high class

Atunci cand te asezi la masa tocmai pleci intr-o calatorie. Peisaje splendide si oameni deosebiti echivaleaza cu senzatii intense ale papilelor gustative si instalarea fericirii.

Terrine de foie gras

Ficat de rata, dulceata de fructe de padure – o combinatie rafinata din ingrediente atent selectionate si proaspat preparate de catre un maestru bucatar cu scoli inalte. Cu multa dragoste. Gustul de foie gras se impleteste melodios cu aroma acrisoara a fructelor de padure, iar cristalele de sare grunjoasa aruncate pe platou confera echilibru.

Caviar de amarreto

Un desert deosebit este precum sfarsitul unei opere. Cei care sunt intrigati sau foarte curiosi sa experimenteze tainele bucatariei moleculare se pot delecta alegand caviar de amarreto pe pat de frisca vegetala. Texturi, forme si senzatii noi ii asteapta. Caviarul cu gustul fin, dar intens de amarreto se armonizeaza perfect in baia de frisca light.

Sea bass with saffron sauce

Lup de mare la gratar, sos de sofran si piure – o prezentare deosebita, un gust si o combinatie pe masura. Preparatul potrivit pentru un pranz light te poarta in vasta lume a senzatiilor prin intermediul papilelor gustative. Ultima oprire este in Orientul Mijlociu de unde isi are originile cel mai scump condiment din lume – sofranul.

Citeste si: CSID a incercat: Mancarea moleculara