Prânz sănătos în stil italian

Când aud de peşte, scoici sau caracatiţă îmi lasă gura apă. Sunt preferatele mele când vine vorba de proteine de bună calitate.

Când aud de peşte, scoici sau caracatiţă îmi lasă gura apă. Sunt preferatele mele când vine vorba de proteine de bună calitate.

Şi, ori de câte ori găsesc un loc unde pot să încerc variante sănătoase ale celor enumerate mai sus, mă entuziasmez infinit.

Asta s-a întâmplat şi când am descoperit restaurantul italienesc Arezzo, unde am găsit reţete delicioase cu peşte şi caracatiţă! Poftă bună!

Pe Andreea Dociu o ştiu de mult timp, însă i-am admirat generozitatea atunci când s-a oferit să doneze împreună cu soţul ei o tonă de legume şi fructe copiilor din Comunitatea de la Valea Plopului. De atunci o privesc cu alţi ochi pe actriţa delicată, mamă a două fetiţe minunate şi, mai nou, owner al restaurantului Arezzo.

“Începutul acestui proiect m-a luat pe nepregatite”, mi-a mărturisit Andreea la începutul discuţiei noastre, în timp ce îmi arăta restaurantul. “Apoi s-a transformat într-o provocare ca, într-un final, să realizez că este cel de-al treilea copil al meu.” Pentru că mi-a recunoscut că e gurmandă şi pentru că a vrut să aibă un restaurant cu ceea ce i-a lipsit, în restaurantele pe care le-a frecventat.

Pagina 1 din 2