Prajiturica Magura, mai pufoasa, mai usoara

Incepand cu aceasta toamna, Magura, „prajiturica prajiturelelor”, unul dintre cele mai vechi si mai gustoase delicii pur romanesti, isi imbogateste portofoliul cu un nou produs, mai usor, mai pufos, cu crema de iaurt si fructe: „Magura Usoara”.
  • Publicat:
Prajiturica Magura, mai pufoasa, mai usoara
Prajiturica Magura, mai pufoasa, mai usoara

Incepand cu aceasta toamna,
Magura, „prajiturica prajiturelelor”, unul dintre cele mai vechi si
mai gustoase delicii pur romanesti, isi imbogateste portofoliul cu
un nou produs, mai usor, mai pufos, cu crema de iaurt si fructe:
„Magura Usoara”.

Noua prajiturica este un desert delicios, o gustare usoara
potrivita in orice moment al zilei. Contine un blat atat de pufos
si bine rumenit, incat reuseste sa transforme orice simplu moment
intr-un rasfat al simturilor si o desfatare a gustului.

La mijlocul blatului pufos, noua Magura contine
crema usoara de iaurt si jeleu acrisor de fructe ce aduce in plus o
nota de savoare si prospetime gustului final.

Noua Magura este un desert usor, fara glazura, ideal pentru cei
care iubesc dulciurile si profita de orice ocazie pentru a le
consuma.

Magura usoara este disponibila in doua sortimente: crema de iaurt
si jeleu de visine si crema de iaurt si jeleu de fragi si poate fi
gasita atat in retelele celor mai mari retaileri precum si in
supermarketuri si magazinele din intreaga tara.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân