Patricia de la Amadeus e numai fibră! Iată cât a slăbit şi cum şi-a modelat trupul!

Patricia Cimpoiaşu, frumoasa artistă care cântă la violoncel şi la flute în trupa Amadeus, şi-a modelat spectaculos corpul după câteva luni de antrenamente la sală, ghidată de un antrenor priceput.
  • Publicat:
Patricia Cimpoiaşu, frumoasa artistă care cântă la violoncel şi la flute în trupa Amadeus, şi-a modelat spectaculos corpul după câteva luni de antrenamente la sală, ghidată de un antrenor priceput.
 
Bruneta s-a ambiţionat în vara anului trecut să îşi îmbunăţească vizibil condiţia fizică. A început atunci să facă mişcare singură acasă, urmărind pe internet cursuri de aerobic.
 
Văzând că rezultatele întârzie să apară, a mers la sală unde, ajutată de un antrenor, a căpătat, în sfârşit, pătrăţele pe abdomen şi a ajuns să pozeze pentru coperta unei reviste destinate industriei de fitness. 
 
„Am început cu aerobic acasă, urmărind un tutorial cu Emilia Mezei, din anul 2000. Exerciţiile îmi dădeau în fiecare dimineaţă energie şi bună-dispoziţie. Apoi, am început să merg la sală şi să fiu ghidată de un antrenor personal. Acesta m-a învăţat cum să lucrez folosindu-mi doar greutatea corpului. 
 
Am făcut apoi antrenamente de XBody la Fit Express by Sorin Oprea. Am făcut mişcare îmbrăcată cu un costum special conectat la electrozi. Acesta îţi contractă zonele musculare prin diferite pulsaţii şi intensităţi, în timp ce tu execuţi mişcări de aerobic timp de 20 de minute. După aceste antrenamente am avut cea mai puternică febră musculară din viaţa mea. Însă efortul a meritat pentru că rezultatele au fost vizibile. 
 
După acea, am început să fac exerciţii la aparate, să trag de fiare. A fost solicitant şi o mare provocare pentru că trebuia să ajung într-o formă foarte bună în doar două săptămâni când aveam programată şedinţa foto pentru revista de fitness şi culturism. 
Aşa am ajuns să îmi petrec aproape fiecare dimineaţă în sala de forţă, trăgând de fiare şi făcând mersul fermierului”, povesteşte Patricia. 
 
Artista şi-a mărit masa musculată şi şi-a tonifiat trupul după ce a mers constant la sală, unde a avut antrenamente de o oră sau două ore. 
 
Nu mi-am dorit să pierd kilograme, ci doar să îmi depăşesc condiţia fizică, să îmi măresc masa musculară şi să am corpul tonifiat. În prezent am mai multe kilograme decât înainte, însă deoarece am mai multă masă musculară. 
 
Lucrez în prezent cu Max Fit (Andrei Marius Florian), un om extrem de pasionat, disciplinat şi dedicat. 
Îmi amintesc că în prima zi de antrenament mi s-a făcut rău după primele 10 minute, m-am dus la toaletă şi am vărsat. Am înţeles apoi că el a vrut doar să îşi dea seama de nivelul meu, iar eu eram atât de concentrată să fac totul cât mai bine şi cât mai multe exerciţii, încât nu am realizat că organismul meu încă nu este obişnuit cu o nouă abordare. Lui nu i se mai întâmplase niciodată aşa ceva şi a crezut că voi renunţa. Însă a doua zi, la prima oră, eram deja înapoi la sală. Este un foarte bun pedagog şi susţinător, iar motoul lui este „Calitate, nu cantitate!”. Cu toţii avem tendinţa de a ne plânge la sală şi de a spune „nu mai pot” ca şi cum ne forţează antrenorul să ducem seriile până la capăt, dar asta mi-a plăcut la abordarea lui Max… te face să înţelegi că totul e după cât poţi tu şi cât îţi doreşti de la tine, în funcţie şi de cum te pregăteşti tu psihic şi te motivezi”, spune artista.
 
Patricia are acum mai multă masă musculară şi mult mai puţin strat de grăsime. 
 
„Am constatat că am cam 5 kilograme în plus, dar nu m-am speriat ştiind că totul este controlat şi corespunzător noii abordări. Acum am 56kg la 1,69cm înălţime şi indice masă grăsime 18,2. Fetele de la masaj mi-au spus ca ar fi bine sa mai mănânc si eu câte un hamburger. În talie nu am avut niciodată mai puţin sau mai mult de 66 cm… poate pentru că nu depun pe acea zonă”, menţionează vedeta. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
5 motive pentru a consuma nuci zilnic
5 motive pentru a consuma nuci zilnic
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”