Pachet special de primavara, de la Davidoff

Davidoff este o cafea unica, adresata celor care apreciaza calitatea, caracterul distinctiv si aroma inconfundabilă a cafelei Arabica.
  • Publicat:
Pachet special de primavara, de la Davidoff
Pachet special de primavara, de la Davidoff

Davidoff ti-a pregatit pentru aceasta primavara un pachet special.

Acesta este disponibil in hypermarketuri si supermarketuri, incepand din luna martie.

Conceputa de cei mai cunoscuti somelieri de cafea, Davidoff Cafe Grand Cuvee deschide o noua etapa pentru iubitorii acestei bauturi, ridicand la rang de arta crearea acestui sortiment si stabilind un nou standard pentru cafeaua super premium.

Pentru Davidoff Cafe Grand Cuvee sunt folosite cele mai bune boabe de cafea, adunate din diferite zone muntoase subtropicale. Boabele sunt alese in functie de sol, clima, altitudine si regiune.

Consistenta cafelei Davidoff Rich Aroma este data de boabele de cafea atent selectionate, provenind din America de Sud, in timp ce aroma intensa si savuroasa este data de cafeaua provenind din Africa de Est.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Sanatatea vine cu painea integrala
Sanatatea vine cu painea integrala
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân