(P) Alimentatia sanatoasa poate fi si gustoasa!

Cum sa ramanem frumosi si sanatosi fara prea mult efort este o provocare la care brandul d’aucy raspunde cu solutii concrete. Cercetarea d’aucy, “nucleul” concernului francez, lanseaza permanent produse inovative, ca raspuns la schimbarile din viata noastra, fie ca vorbim de ritmul trepidant ce necesita solutii rapide si facile, fie ca vorbim de “maladii moderne”, fie, pur si simplu, ca simtim nevoia de ceva nou, calitativ superior.
  • Publicat:
(P) Alimentatia sanatoasa poate fi si gustoasa!

Cum sa ramanem frumosi si sanatosi fara prea mult efort este o provocare la care brandul d’aucy raspunde cu solutii concrete.

Cercetarea d’aucy, “nucleul” concernului francez, lanseaza permanent produse inovative, ca raspuns la schimbarile din viata noastra, fie ca vorbim de ritmul trepidant ce necesita solutii rapide si facile, fie ca vorbim de “maladii moderne”, fie, pur si simplu, ca simtim nevoia de ceva nou, calitativ superior.

Asa se explica unicitatea produselor d’aucy, ca, de exemplu, porumbul dulce fara zahar Gold, mazarea extrafina, gama kids dedicata copiilor, gama Bio.

Incurajand adoptarea unui stil de viata sanatos, d’aucy vine in intampinarea celor preocupati de o dieta echilibrata. Legumele sunt procesate cu continut redus de sare, fara aditivi alimentari, fara conservanti, prin sterilizare, in doar 4 ore de la recoltare, pastrandu-si astfel nutrientii si savoarea.

Traditia gastronomiei franceze si calitatea premium constanta, asigurata prin controlul strict pe intregul lant de productie, de la insamantare pana la produsul finit, fara tehnici de modificare genetica, recomanda produsele d’aucy ca parte dintr-un stil de viata echilibrat, prin consumul zilnic de alimente sanatoase, fara insa sa pierdem placerea gustului.

Adaptate stilului de viata modern, conservele sunt prevazute cu sistem easy-open si nu mai necesita fierbere, pot fi consumate ca atare, simple sau in combinatii, ca salate sau ca garnituri, asezonate sa nu, dar fara indoiala delicioase.

d’aucy BIO reprezinta intoarcerea totala la natura. Gustul produselor este natural, iar in cresterea si procesarea acestora nu sunt folosite pesticide, compusi chimici sau aditivi alimentari. Legumele sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti, o adevarata „cura verde”.

Gama d’aucy kids este creata special pentru a-i ajuta pe parinti sa isi educe copiii sa manance sanatos, continand legume esentiale pentru dezvoltarea lor armonioasa. Există deja pe piata diferite piureuri de legume sau alte produse preparate, insa d’aucy promoveaza legumele simple, doar sterilizate, fara nici un fel de conservant. Astfel, acestea isi pastreaza vitaminele si mineralele atat de necesare cresterii sănătoase.

Legumele sunt preparate dupa retete adaptate gustului copiilor, gata pentru consum, in ambalaje atractive, de dimensiuni pe masura lor.  Ii invitam pe micuti sa viziteze sectiunea dedicata lor pe site-ul www.daucy.com Vor invata, amuzandu-se, multe lucruri folositoare si se vor imprieteni cu legumele.

Misiunea d’aucy este ca alimentatia sanatoasa si mentinerea unui stil de viata echilibrat sa devina o prioritate in cat mai multe familii din Romania, iar consumul a cel putin 5 legume si fructe pe zi sa devina o normalitate.

Cunoastem deja impactul alimentatiei asupra sanatatii si chiar a psihicului nostru, astfel ca depinde de noi sa tinem medicul departe, fara sa renuntam insa la placerea gustului, parte din bucuria de a trai!  

Urmărește CSID.ro pe Google News
Miturile educaţiei alimentare
Miturile educaţiei alimentare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân