Oprah spune NU obezitatii!

  • Publicat:
Oprah spune NU obezitatii!
Oprah spune NU obezitatii!

Una dintre cele mai influente persoane de pe glob, Oprah si-a pus in gand sa educe populatia si sa puna stop fenomenului obezitate. La acest proiect Oprah il are alaturi pe renumitul antrenor Bob Green.

Aceasta a lansat de curand in colaborare cu Bob, o carte insotita de DVD "Oprah&Bob’s Bestlife Challenge 2008", abecedarul unui stil de viata sanatos.

Oprah vrea sa demonstreze ca stilul de viata promovat de ea da rezultate si de aceea l-a pus chiar ea in aplicare si a slabit remarcabil. Acest program consta in combinarea sportului cu alimentia sanatoasa.

Sub indrumarea lui Bob, Winfrey a inceput cu exercitiile de cardio si fitness, pe care le-a asociat cu un regim alimentar riguros. Oprah nu consuma asa-numitele "produse albe": paine, orez, zahar, paste, faina si cartofi iar meniul ei zilnic contine obligatoriu doua fructe.

Dvd-ul contine si o varietate de retete ce pot fi preparate acasa, serii de exercitii de fitness si cardio si bonus o lista de produse ce NU trebuie consumate.

Afla mai multe din "Oprah prezinta publicului "Bestlife challenge 2008", un program complex pentru slabit" pe acasatv.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
De ce nu functioneaza o cura de slabire?
De ce nu functioneaza o cura de slabire?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân