Navi: Despre cei 4 ani de la operația de micșorare a stomacului, dietă și practicarea recunoștinței

Are super energie și forță de viață. Navi povestește despre proiectele muzicale în care este implicată și despre dieta sa.
  • Publicat:
Navi: Despre cei 4 ani de la operația de micșorare a stomacului, dietă și practicarea recunoștinței
Navi, foto arhiva artistei

Am stat de vorbă cu Navi, cântăreață și compozitor, despre schimbările din viața ei de la operația de micșorare a stomacului de acum 4 ani, greutatea ideală la care se menține, dietă și proiectele muzicale în desfășurare.

CSÎD: Ce proiecte pregătești?

Navi: În toamna asta va ieși primul meu EP în limba română, la care lucrez de foarte mult timp și în care mi-am “turnat” tot sufletul și toată energia bună. Sunt piese compuse de mine și produse de Andrei Grigore, Marian Nica și Cezar Hăbeanu – și abia aștept să le auziți!

În plus, voi avea, pe lângă EP, un duet cu o voce masculină spectaculoasă și un featuring cu un artist internațional. O să am o toamnă plină și minunată.

Navi, foto arhivă
Navi, foto arhivă

CSÎD: Mai vorbește-ne despre noile tale piese.

Navi: Sunt piesele perfecte pentru iubiri și povești imperfecte. Pentru momentele în care există chimie multă, dar timing-ul joacă feste. Pentru plâns și visat, pentru revenit și băut vin roșu cu buze uscate de dor, pentru tot ce-i frumos și imposibil. Va fi un EP pentru persoane îndrăgostite și bete – sau doar amețite de prea multe sentimente contradictorii.

Primele două piese sunt deja lansate, mă refer aici la “Universuri Paralele” și la cel mai recent single, “Lista de dorințe” – https://www.youtube.com/watch?v=Q_cb-7dMk00 , așa că vă puteți face o idee despre vibe.

CSÎD: Cum te simți acum, la 4 ani după operatia de micșorare stomac?

Navi: Excelent! Am exact greutatea recomandată de domnul doctor, 50 de kilograme, abia aștept să fac și controlul de 4 ani, dar de simțit mă simt super-energică.

Navi, foto NMC Productions din arhiva artistei
Navi, foto NMC Productions din arhiva artistei

Navi nu consumă carne!

CSÎD: Cum mai arată dieta ta?

Navi: Tot ovo-lacto-vegetariană (for life!), tot în programul SHAPES creat de Andreea Monteiro, tot cu mese delicioase, colorate și nutritive, cam 130-140 g la o masă, tot înnebunită după shake-uri proteice cu multe fructe și savurând oricând cu plăcere un avocado toast.

Practicarea recunoștinței și muzică îi dau echilibru

CSÎD: Ce te face să te simți echilibrată?

 Navi: Muzica, iubirea, prietenii aproape și momentele în care-mi aduc aminte de toate lucrurile pentru care am de ce să fiu recunoscătoare.

Navi, foto arhivă
Navi, foto arhivă
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”