Loredana Menghina O sportiva model

La nici 18 ani, Lorena Menghia le are pe toate: este campioana nationala si vicecampioana balcanica la saritura in inaltime, este frumoasa de pica si are un iubit la care tine ca la ochii din cap. Va suna cunoscut numele, dar nu stiti de unde sa-l luati?
  • Publicat:
Loredana Menghina O sportiva model
Loredana Menghina O sportiva model

Superba mezina a familiei Menghia nu s-a lasat mai prejos decat sora ei. Doar ca a hotarat ca ii sta mai bine cu o colectie de medalii la gat, decat prezentand ultima colectie primavara-vara a lui Armani.
Acum 7 ani s-a apucat de atletism si nu s-a lasat pana nu a facut performanta. Cand a vazut-o cat de dedicata este sportului, sora ei mai mare, Catrinel, i-a promis ca, daca va reusi sa sara in inaltime 1,80 m, o va transfera intr-un club din Italia. A fost floare la ureche pentru Lorena, care a stabilit un record la saritura in inaltime: 1,84 m. A refuzat insa oferta lui Catrinel si a ramas la Iasi. Nu a lasat-o inima sa-si paraseasca prietenul, sa-si abandoneze scoala si clubul care a consacrat-o. Am stat la o sueta cu superba atleta si am aflat care sunt secretele performantei ei.

CSID: Cum arata o zi obisnuita din viata unei campioane?
Lorena: Am antrenamente in fiecare zi, mai putin duminica. Antrenamentul meu zilnic dureaza cam o ora si jumatate, incepand cu ora 10:00 dimineata, cand sunt la lot. Cand nu, timpul meu se imparte intre antrenamente si scoala. Sunt eleva la liceul cu program sportiv din Iasi. Orele de odihna sunt foarte importante daca iti doresti sa ai si performante in atletism. Ma culc in fiecare seara la ora 22:30, cel mai tarziu 23:30. Daca depasesc aceste ore, risc sa resimt oboseala a doua zi la antrenament. Obisnuiesc sa dorm si dupa-amiaza, dar nu mai mult de o ora.

CSID: Ai vreun idol in lumea sportiva?
Lorena: O admir enorm pe Monica Iagar pentru performantele avute in atletism.

CSID: Nu te-ai gandit sa-i calci pe urme lui Catrinel? Nu-ti face cu ochiul modelling-ul?
Lorena: In putinul meu timp liber cochetez si cu modelling-ul. In momentul de fata sunt imaginea unei firme de haine casual si sport din Iasi. Dar nu pot concepe viata fara sport, nu ma vad facand altceva. Multe persoane ma intreaba de ce nu ma apuc de modelling, avand in vedere ca sora mea lucreaza in acest domeniu de foarte multi ani. Eu le raspund ca nu as putea trai fara atletism, fac atletism de la varsta de 11 ani. Imi doresc ca Dumnezeu sa ma ajute si sa-mi dea forta sa pot practica cat mai mult acest sport.

CSID: Cum reusesti sa te mentii in aceasta forma de zile mari? Mananci vreodata?
Lorena: Mananc aproape orice, mai putin dulciuri. Cand sunt la lot, am un program fix cand vine vorba de mese. Mananc de 3 ori pe zi, mai putin seara. Prima masa o iau la ora 8:30, inainte de antrenament, pranzul il iau la ora 14:00, iar seara mananc doar cateva iaurturi si fructe (grepfrut sau portocale).
Mananc numai carne la gratar, multe supe, salate si, foarte rar, cate o prajitura (preferatele mele sunt diplomat si cremsnit).

PERFORMANTELE LOREDANEI MENGHINA
2004 – vicecampioana nationala la juniori
2005 – campioana nationala in sala
2005 – campioana nationala in aer liber
2005 – vicecampioana nationala la juniori

Urmărește CSID.ro pe Google News
Slabeste in timp record
Slabeste in timp record
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”