Lipoaspirația cu laser, metoda modernă de a scăpa de grăsime. Dr. Dana Miricioiu: La aspirare iese ulei

Să slăbești este acum mai ușor ca oricând, iar una dintre metodele cele mai eficiente și rapide este lipoaspirația cu laser. Chirurgul estetician Dana Miricioiu a explicat, într-un dialog cu medicul nutriționist Mihaela Bilic, care sunt avantajele lipoaspirației asistate cu laser și cât de ușor se desfășoară intervenția, pacienții revenind la activitățile sociale imediat cum pleacă de la clinică.

Chirurgul estetician Dana Miricioiu ne spune că lipoaspirația cu laser este o metodă foarte eficientă pentru a ne îmbunătăți aspectul fizic, însă e important să urmăm și o dietă pentru a obține cele mai bune rezultate, dacă vrem să slăbim.

„Vrem să le arătăm oamenilor că pot fi și frumoși și sănătoși”

„Nicio dietă nu poate să influențeze în mod categoric rezultatele de la lipoaspirație și nici lipoaspirația nu poate să țină locul dietei. Cele două sunt complementare. Vrem să le arătăm oamenilor că pot fi și frumoși și sănătoși. Pot avea și un organism sănătos și tonifiat”, explică dr. Dana Miricioiu.

„(Avantaje n.r.) nu sunt doar calitatea rezultatului sau aspectul corpului. Sunt foarte multe beneficii pe care pacientul le are în urma acestor lipoaspirații cu laser care au înlocuit definitiv orice alt tip de lipoaspirație”, precizează chirurgul estetician.

„Laserul este o lumină pe care o selectăm din spectrul vizibil, iar acțiunea laserului este una benefică, aceea de a regenera pielea”, spune experta.

Intervențiile de lipoaspirație cu laser sunt blânde pentru pacient

„Intervențiile sunt foarte ușoare pentru pacient pentru că sunt destul de blânde, se realizează cu anestezie locală, pacientul poate să-și reia activitatea socială imediat după intervenție. Am avut pacienți care au plecat la emisiune direct după lipoaspirație laser. Rezultatele sunt foarte bune, efectele secundare sunt mici, echimozele pot fi absente le multe paciente”, explică chirurgul estetician Dana Miricioiu.

Grăsimea aspirată este aproape în formă lichidă

„Rolul laserului este de a sparge membrana celulei adipoase, iar acesta fiind ruptă, grăsimea se revarsă și se transformă din grăsime solidă, în grăsime semi-lichidă sau chiar lichidă, pentru că la aspirare iese la un moment dat ulei. Acest fapt face ca intervenția să fie foarte blândă cu țesutul pacientului. Dacă la alte intervenții de lipoaspirație îndepărtarea se făcea prin trauma mecanică, aici grăsimea care este deja dizolvată de laser va fi foarte ușor aspirată, cu traumatism foarte mic pe țesut”

„În ultima etapă a intervenției, laserul are avantajul de a tonifica pielea, de a-i crește fermitatea. Dintr-o piele care este foarte laxă, vom obține o piele mult mai strânsă, iar rezultatul este permanent”.

Descoperă o metodă simplă și sănătoasă de a slăbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Dana Miricioiu - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva
Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului ...
citește mai mult
Redactia CSID - Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva