Lecţia de gătit cu chef Hadad

Îl mai întâlnisem o singură dată pe chef Hadad. Am fost impresionată de zecile de arome perfect armonizate şi evident, de designul preparatele sale. Am apreciat şi că stă de vorbă cu clienţii săi şi le explică procesul minuţios prin care găteşte.

Îl mai întâlnisem o singură dată pe chef Hadad.

Am fost impresionată de zecile de arome perfect armonizate şi evident, de designul preparatele sale. Am apreciat şi că stă de vorbă cu clienţii săi şi le explică procesul minuţios prin care găteşte.

Dar de aici până la a găti cot la cot cu el mi se păreau ani lumină. A durat fix un an. Pământean.

Atunci când am fost întrebată dacă sunt de acord cu preparatul propus de chef Hadad “piept de raţă cu fructe de pădure”, m-am amuzat. Până şi o salată gătită sub îndrumarea maestrului este o experienţă. Darămite un piept de raţă… Aşadar, la ora 10.00 într-o dimineaţă geroasă am păşit pragul elegantului restaurant Joseph din Capitală. Am fost poftită în bucătărie, iar chef Hadad mi-a înmânat costumul de bucătar.

Pagina 1 din 2