(P) LaProvincia lansează Puiul Vegetarian, hrănit cu legume și cereale, alegerea perfectă pentru cei care își doresc o nutriție sănătoasă!

  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) LaProvincia lansează Puiul Vegetarian, hrănit cu legume și cereale, alegerea perfectă pentru cei care își doresc o nutriție sănătoasă!

Încă de la prima postare pe pagina de Facebook numită Puiul Vegetarian oamenii au început să se întrebe ce reprezintă și au arătat un interes crescut față de valorile pe care LaProvincia le are și le prezintă. În acest articol îți vom prezenta informații despre acest nou produs și vei afla de ce este atât de special.

De ce se numește Pui Vegetarian

Ideea acestui Pui Vegetarian a luat naștere analizând piața din România care permite încă importul din afara UE a cărnii de pui hrăniți cu făină din carne și oase, numită generic făină proteică.

Făina din carne și oase (MBM – Meat and Bones Meals) este preparată din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii, din componente care nu sunt destinate consumului uman. Acest produs este realizat din ceea ce rămâne după tranșare: carne reziduală, intestine, organe, țesuturi conjunctive și, în unele cazuri, oase.

O provocare majoră provine din faptul că deși UE a luat o poziție sănătoasă interzicând folosirea acestui produs în alimentația animalelor din fermele localizate pe teritoriul său, încă permite importul din afara UE de animale/ păsări hrănite cu această făină proteică.

Cum mulți nu au posibilitatea de a lua mereu de la țară pui crescut așa cum trebuie, LaProvincia a lansat un nou produs premium: un pui galben, crescut într-o zonă cu tradiție și hrănit natural cu cereale și legume, fără proteine de origine animală, iar în acest articol îți vom spune informații despre el și dacă merită sau nu să îl pui pe lista de cumpărături.

Ce este LaProvincia

Un brand cu experiență în creșterea puilor încă din 1978, LaProvincia a oferit mereu produse bune pentru întreaga familie. Pasiunea oamenilor din spatele numelui a luat naștere la țară, s-a transformat într-o mică afacere de familie, iar în timp a crescut până a ajuns un brand de succes. LaProvincia se numără în prezent printre cei mai mari producători de carne bună de pui din țară.

Cu accent pe sustenabilitate și drag de tot ce este natural și românesc, LaProvincia este ferma de pui care ține cont de dorințele clienților și oferă de fiecare dată tot ce are mai bun.

LaProvincia a lansat Puiul Vegetarian, un pui ca de la țară

Puiul Vegetarian, apărut recent pe rafturile magazinelor, nu este orice fel de pui. Acesta este galben, frumos și aduce acel gust bun de pui crescut la curte, oarecum uitat în marile orașe.

Gama de Pui Vegetarian este produsă 100% de LaProvincia, cu o alimentație sănătoasă, compusă din cereale și legume. Cerealele, preponderent porumb și grâu, reprezintă 70% din dieta Puiului Vegetarian.

Aceste cereale sunt cultivate pe terenurile proprii LaProvincia, în apropiere de fermele unde sunt crescuți Puii Vegetarieni, în zona Horezu, recunoscută la nivel național pentru aerul curat și terenurile nepoluate.

Strategia UE From Farm to Fork care vizează dezvoltarea unui sistem alimentar sănătos, corect și prietenos pentru mediul înconjurător, este susținută de brandul LaProvincia – Pui Vegetarian prin gestionarea cu responsabilitate a întregului proces, de la hrana păsărilor cu legume și cereale ori felul în care sunt ele îngrijite până la producția și ambalarea produselor finite.

Fiind hrănit corespunzător, Puiul Vegetarian oferă corpului o cantitate optimă de nutrienți. Iar cum hrana bună și naturală este greu de găsit în magazine putem spune că în sfârșit avem parte de un pui așa cum ne doream!

Unde se găsește Pui Vegetarian

Dacă locuiești la oraș, acum poți să treci pe lista de cumpărături pui crescut ca la țară. Puiul Vegetarian este disponibil în supermarketuri și în magazinele proprii LaProvincia. Bineînțeles, la fel ca toate celelalte produsele din supermarketuri și acesta poate fi comandat și online prin servicii de curierat specializate.

Puiul Vegetarian, un produs în care poți să ai încredere

Toate produsele din carne de pui care vin sub numele de Pui Vegetarian pot fi achiziționate cu încredere pentru a prepara mâncare bună, pe placul tuturor, de la copii mofturoși la vârstnici care știu exact ce gust are un pui crescut și hrănit bine.

Puiul Vegetarian te va surprinde prin aspect, gust și prospețime. Îl vei recunoaște imediat la raft pentru că este un pui galben care anunță o masă delicioasă, sănătoasă. Iar apropo de mese delicioase, pe website-ul Puiul Vegetarian poți să găsești rețete bune de pus într-o carte de bucate. Sunt bine explicate și rezultă în mâncare bună, bună.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”