Juice therapy

Iti propunem cateva retete inedite de cocktail-uri care te vor ajuta sa transformi o seara obisnuita intr-o ocazie speciala pentru tine si iubitul tau.
  • Publicat:
Juice therapy
Juice therapy

Melon Fizz

Ingrediente: 30 ml lichior de pepene galben; 20 ml vin spumant brut, sec, sau demisec
Mod de preparare:
Intr-un pahar de sampanie turnati lichiorul. Adaugati vinul spumant, turnand usor. Garnisiti paharul cu o felie subtire de pepene galben sau de kiwi

Sparkling Margarita

Ingrediente:
15 ml triplu sec;30 ml suc de lamaie natural ;120 ml vin spumant bine racit
Mod de preparare:
Combinati ingredientele intr-un shaker , agitati-le si apoi turnati-le intr-un pahar impreuna cu cuburi de gheata. Folositi un pahar tip cupa pe care sa-l garnisiti cu bucati de lamaie. Pune-ti sare pe buza uda a paharului.

Nevada Julep

Ingrediente: 15 ml brandy; vin spumant; 1 lingurita sirop de zahar;  frunze menta
Mod de preparare: Pe fundul unui pahar pisati frunzele de menta in siropul de zahar. Puneti multe cuburi de gheata. Adaugati brandy si apoi umpleti paharul cu vin spumant. Garnisiti paharul cu frunze de menta.

Mimosa

Ingrediente: 100 ml suc de portocale; 100 ml vin spumant sec sau demisec
Mod de preparare: Intr-un pahar turnati sucul de portocale si apoi umpleti-l cu vin spumant turnat cu grija. Garnisiti paharul cu o felie subtire de portocala si cu o cireasa.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
10 sfaturi pentru un abdomen perfect plat
10 sfaturi pentru un abdomen perfect plat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”