Imbraca-te cu 5 kilograme mai putin!

In timp ce astepti ca dieta pe care ai adoptat-o sa isi arate efectele, urmeaza cateva sfaturi care te vor face sa te simti mai bine si mai... slaba.
  • Publicat:
Imbraca-te cu 5 kilograme mai putin!
Imbraca-te cu 5 kilograme mai putin!

1. Cumpara-ti o rochie tricotata care sa-ti infasoare trupul in asa fel incat sa nu scoata in evidenta cele cateva imperfectiuni pe care incerci sa le remediezi intre timp. Ai grija insa sa nu fie prea larga. De obicei rochiile de acest fel sunt confectionate din materiale tricotate, asa ca sunt deja predispuse sa se muleze. Nu-ti fie teama sa iti arati corpul in astfel de haine. Beneficiul rochiilor de acest fel este ca, in timp ce iti mascheaza imperfectiunile, iti scot in evidenta linia trupului.

2. Poarta decolteuri si camasi desfacute la gat. Cu cat mai adanc, cu atat mai bine! Insa tine cont de faptul ca decolteul trebuie neaparat sa aiba forma literei V. Aceste camasi ingusteaza aparent marimea umerilor si subliniaza linia armonioasa a gatului. Cu totul, iti ofera o aparenta mai supla.

3. Evita cat poti de mult pliurile. Indiferent ca sunt pe talie, solduri sau chiar la gat, este bine sa te feresti de ele. Materialele bufante sau modelele cu pliuri nu fac altceva decat sa iti augmenteze talia. Nu doar ca vei arata cu cateva kilograme in plus, dar vor scoate si imperfectiunile in evidenta.

4. Alege o singura culoare atunci cand te imbraci. Ai auzit cu siguranta ca negrul te face sa pari mai supla, insa noi iti spunem ca si griul inchis, bleumarinul , maronul si gri-petrolul au acelasi efect.

5. Pastreaza tivurile lungi la pantaloni. O croiala dreapta si lunga subtiaza linia pulpelor si dau o aparenta supla picioarelor. Cu cat sunt mai lungi, cu atat pantalonii iti vor face picioarele sa para mai lungi.

6. Poarta tocuri! Pe langa faptul ca te vei simti foarte feminina, tocurile te vor face sa pari mai supla, mai ales daca le asortezi unui pantalon corespunzator. Tocurile uniformizeaza zona coapselor cu linia pulpelor si a gleznelor, oferind o aparenta unitara siluetei tale.

7. Poarta materiale imprimate cu linii verticale. Efectul vizual este acela de alungire, iar tu vei parea in acest fel mai slaba si mai inalta. Nu exagera insa! Sfatul nostru este sa combini o maleta inchisa la culoare cu o rochie sau cu un sarafan in dungi cat mai apropiate unele de altele. De asemenea, aceasta idee se potriveste si unei combinatii pantalon-bluza, cu conditia ca bluza sa nu aiba imprimeuri si sa fie confectionata dintr-un material flexibil si inchis la culoare.

8. Accesoriile cele mai indicate sunt colierele si gablonturile lungi, chiar pana la talie. Ele atrag privirea catre zona mediana a trupului si astfel vei parea mai supla.

9. Pastreaza lungimea potrivita atunci cand alegi o fusta noua. Tivul nu trebuie sa lase fusta sa depaseasca linia genunchiului. Poti alege sa fie deasupra sau dedesubtul genunchiului. Fustele mai scurte de atat atrag atentia asupra marimii soldurilor si a pulpelor, in vreme ce fustele prea lungi subliniaza exagerat de mult linia bazinului.

10. Intotdeauna poarta haine care au masura corespunzatoare taliei tale. Suna stereoripic, insa daca increderea in tine lasa de dorit, este foarte probabil ca vei ajunge sa te plafonezi in haine prea largi sau prea sterse. De asemenea, daca esti prea increzatoare, vei opta pentru haine prea stranse pe corp, greseala care va scoate in evidenta fiecare kilogram in plus.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Dieta pe baza de salata
Dieta pe baza de salata
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”