Frumoasa si in forma luna de luna

Destul ti-ai facut de cap de Sarbatori… Provocarea noului an: sa ai un look de milioane. Ai douasprezece luni sa obtii o silueta de invidiat. Let's go!
  • Publicat:
Frumoasa si in forma luna de luna
Frumoasa si sexy luna de luna

Ianuarie – Ajuta-ti organismul sa uite trauma culinara la care l-ai supus de Craciun. Fa o cura de citrice: portocale, mandarine si de grepfrut, inamicul de temut al surplusului de greutate.

Februarie – Nu uita sa-ti reinnoiesti abonamentul la fitness! Trebuie sa arati spectaculos de Ziua Indragostitilor.

Martie – Esti sarbatorita lunii. Fa-ti cadou de ziua Femeii cateva kilograme in minus – primesti bonus o viata noua.

Aprilie – Sarbatorile dauneaza grav siluetei. Incearca sa nu faci excese la masa de Paste.

Mai – Te gandesti deja la cate inimi vei frange cand vei aparea pe plaja in cel mai trendy costum de baie? Sezonul estival sta sa inceapa si trebuie sa te prinda intr-o forma excelenta. Fuga la sala!

Iunie – Sezonul fructelor e in toi, asa ca nu mai ai nici o scuza. O cura pe baza de fructe si legume poate face minuni!

Iulie – Nu uita de silueta nici in vacanta! Inlocuieste exercitiile de la sala cu ore in sir de sex incendiar, drumetii prin munti sau jogging pe malul marii (daca tot esti pe litoral, profita si mananca mult peste).

August – N-ai rezistat tentatiilor culinare in concediu? Scapa de surplusul de kilograme cu ajutorul unei cure de pepene rosu sau galben.

Septembrie – A inceput scoala, invata sa numeri caloriile. Tema pentru acasa: daca nu ai voie sa consumi mai mult de 1.400 calorii zilnic, cate calorii mananci la fiecare masa?

Octombrie – Te provocam la inceput de an universitar: nu te lasa pana nu vei reusi sa intri in blugii pe care ii purtai in primul an de facultate (sau chiar de liceu). Good luck!

Noiembrie – Vremea rea te tine departe de sala? Iti oferim alternativa: cumpara-ti o bicicleta medicinala. Pedaleaza si castiga cursa cu kilogramele in plus!

Decembrie – Eforturile iti vor fi rasplatite cand vei atrage toate privirile in noptile magice de Craciun si de Revelion. Inca mai ai nemultumiri legate de propria silueta? Incearca o dieta rapida de maximum 800 de calorii si ramai zilnic la doua ore de aerobic!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Super silueta dupa Sarbatori
Super silueta dupa Sarbatori
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân