Dr. Şerban Damian: soluţii pentru sportivi în perioada de izolare VIDEO

Cei care erau obişnuiţi să facă sport zilnic, de la alergare, la mers la sală, sau cei care se pregăteau de maratoane, resimt cel mai mult zolarea la domiciliu.
  • Publicat:

Izolarea la domiciliu cauzată de pandemia de coronavirus este greu de suportat mai ales pentru cei mai sportivi dintre noi. Foarte mulţi se antrenau pentru întreceri sportive, pentru maratoane sau alte competiţii de anduranţă. Chiar dacă acestea s-au anulat, cei care ar fi participat la ele resimt greu izolarea în casă.

Am stat de vorbă cu medicul nutriţionist Şerban Damian, specializat în consilierea sportivilor, despre ce pot face cei obişnuiţi cu exerciţiile fizice în propriul apartament:, cum se pot descurca pe o suprafaţă restrânsă. Am vorbit despre ce tip de mişcare poate fi făcut, ce tip de alimentaţie şi cum pot trece mai uşor peste zilele grele de izolare. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult