Dietele super-modelelor de la Victoria’s Secrets

Sportul si o alimentatie sanatoasa le asigura vedetelor un trup de invidiat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dietele super-modelelor de la Victoria’s Secrets
Dietele super-modelelor de la Victoria�s Secrets

Cu toate am vrea sa aratam ca ele. Sunt superbe! Dar cu siguranta nu stau toata ziua intinse pe canapea cu o punga de chipsuri in brate. Tu nu cumva asa faci? Dieta echilibrata, exercitii intense, toate sunt necesare pentru a arata ca un super-model. Convinge-te!

Miranda Kerr

Miranda consuma numai alimente organice incercand sa-si mentina o dieta cat mai sanatoasa. Este foarte constienta ca ceea ce mananca ii afecteaza parul, pielea, unghiile, aspectul intregului corp, inclusiv energia pe care o are si starea generala de spirit.

Dieta ei zilnica este:

Mic dejun:

– salata de fructe proaspete cu iaurt si fulgi de cereale;
– doua felii de toast din secara cu avocado si oua fierte;
– apa cu lamaie si ghimbir;
– o cana de ceai verde.

Uneori, isi permite sa rontaie arahide, migdale si nuci impreuna la ceaiul de dimineata, eventual prajite in ulei de tamarin.

Pranz:
– salata de ton proaspat cu crutoane;
– apa plata cu lamaie;
– ceai de papadie;
– un fruct sau alune pentru ceaiul de dupa-amiaza.

Cina:
– o friptura de somn sau alt peste/cotlet de miel/o bucata de friptura cu legume sau salata;
– evita cartofii, dar mananca o multime de verdeturi si eventual cartofi dulci sau dovleac prajit;
– o cana de ceai verde cu ghimbir. Cand vrea sa se rasfete mananca ciocolata neagra Lindt.

Pentru a se mentine in forma, Miranda lucreaza cu antrenorul ei personal, Justin Gelband. Ea are un program strict, ce include alergare, box, pilates si yoga.

Heidi Klum

Secretul dietei lui Heidi Klum sunt mesele mici, dar frecvente, la fiecare trei ore.

Cu aceasta tehnica de control a greutatii, Heidi isi pastreaza metabolismul prin consum frecvent de alimente. Asta ii permite corpului ei sa lucreze la capacitate intreaga si astfel sa arda grasimile si caloriile in plus.

Ea mananca un mar cand i se face foame si nu mai consuma nimic dupa ora 20:00. Dieta care a ajutat-o pe Heidi sa slabeasca dupa ultima ei sarcina are urmatorul program:

Mic-dejun:
– un shake plin de proteine (180 de calorii);
– urmat la 10:00 de o omleta din 4 oua cu legume.

Pranz:
– sote de brocoli intr-o lingurita de ulei de masline;
– pui fara piele;
salata.

Ca si gustare de dupa-amiaza mananca 10-12 migdale naturale.

Cina:
– shake plin de proteine
– sau o portie mica de curcan cu chili

Avand in vedere ca principiul de baza al dietei a fost renuntarea la carbohidrati, a inlocuit porumbul si pastele cu boabe de linte sau ridichi.

Ca sa se mentina, Heidi face zilnic fandari, exercitii de forta de baza, yoga si putin box dimineata. Dupa-amiaza urmeaza si mai multe exercitii, cardio, inclusiv 45 de minute de lucru cu antrenorul.

Adriana Lima

Adriana foloseste controlul portiilor pentru a-si mentine silueta de model si consuma multe alimente braziliene. Forma tonica a corpului ei se datoreaza Capoeirei, arte martiale braziliene combinate cu dans, aerobic ritmat si jocuri de lupta cu coregrafie. Alte exercitii cu ajutorul carora se antreneaza sunt cele cardio si saritul cu coarda, care ii place la nebunie.

Un al secret al frumusetii ei este ca bea foarte multa apa si se odihneste mult. Totusi Adriana iubeste carnea, ciocolata si prajiturile. Si noi le iubim, dar pe noi nu ne ajuta deloc sa aratam mai bine! Din pacate.

Citeste si Cum slabesc vedetele de peste Ocean

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”