Dietele si concertele fac casa buna

Recent, cercetatorii americani au descoperit ca sansele de a respecta o dieta cresc cu cat aceasta este mai simpla. Asa ca azi puteti adopta un truc de la o vedeta, maine de la alta si gata mult doritul regim de viata echilibrat.
Dietele si concertele fac casa buna
Dietele si concertele fac casa buna

Recent, cercetatorii americani au descoperit ca sansele de a respecta o dieta cresc cu cat aceasta este mai simpla. Asa ca azi puteti adopta un truc de la o vedeta, maine de la alta si gata mult doritul regim de viata echilibrat. Dar nimeni nu spune ca e floare la ureche. Vorbim despre sport intens si mancare sanatoasa cat cuprinde.

Britney Spears – pe drumul cel bun
Gata cu nebuniile din viata ei. Acum in­cearca pe cat posibil sa nu-si dezama­geasca bruma de fani care i-a mai ramas. Asa ca trage din greu la sala, unde bifea­za condica de 3 ori pe saptamana. Acolo, alearga pe banda, ridica greutati si face genuflexiuni. A renuntat la bauturile pe­riculoase de tip Frappuccinno si s-a re­fu­giat in preparate cu pui, somon si albu­s de ou. Astfel, spera sa dea un bun exem­plu copiilor pe care i-a tot dezamagit.

Gwen Stefani – fan pere si capsuni

In cazul ei, corpul nu are nici o legatura cu varsta. La 40 de ani, arata ca o tanara de 20. Dar cand timpul nu mai e de partea ta, trebuie cumva sa-l pacalesti. Gwen a gasit solutia: nu-i lipsesc din programul zilnic sesiunile lungi de jogging, antrenamentele pentru muschii biceps si triceps, alaturi de abdomenele cu mingea. Istovita de antrenamente, isi reface rezervele de energie cu proteine din pui organic, pe cele de fibre din morcovi, castraveti si isi ia carbohidratii din pere si capsuni.

Alanis Morissette – se tine bine cu tofu
In urma cu 2 ani, cantareata de 36 de ani reusea performanta de a slabi mai mult de 10 kilograme. Iar acum, nu are nici o problema in a mentine cu brio re­zultatele. Secretul ei? Este vegetariana si consuma din abundenta produse pe baza de soia, dar si fasole pentru a-si procura proteinele necesare. Evident, sportul i-a intrat in sange si nu-l aban­do­neaza niciodata pentru a face fata con­certelor. De cel putin 5 ori pe saptamana, apeleaza la un antrenament cardio com­binat cu exercitiile cu greutati usoare.

Citeste mai multe in editia tiparita a revistei Ce se intampla, Doctore?

Citeste si: Noile diete de La Hollywood

Ai pofta de biscuiti sarati?
Ai pofta de biscuiti sarati?
Cel mai nou articol Video:
Sorina Fredholm, antreprenor de wellness: Trucuri pentru preparate vegane gustoase