Dieta cu ouă și vin, cel mai bizar regim de slăbit: chiar funcționează?

  • Publicat:
Dieta cu ouă și vin, cel mai bizar regim de slăbit: chiar funcționează?
Sursa foto: shutterstock

Sunteți în căutarea unei diete simple, dar eficiente? Visați la ceva care să nu fie nici prea costisitor, dar nici să nu vă solicite numărând cât e ziua de lungă caloriile și gramajele? Dieta cu ouă și vin poate fi dieta pe care o căutați demult! 

Dieta cu ouă și vin: slăbești sănătos și eficient

Una dintre cele mai bizare, dar eficiente diete gândite vreodată, dieta cu ouă și vin a devenit celebra în anii ’70. Iar de atunci numeroase reprezentante ale sexului frumos au încercat-o pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Dieta cu ouă și vin are un conținut scăzut de calorii, însă este puternic bogată în proteine, astfel că vei reuși să dai jos kilogramele în plus fără prea mari eforturi.

Dieta se prezintă astfel:

  • Micul dejun – 1 ou fiert, 1 pahar de vin alb, o ceașcă de cafea neagră
  • Gustare – o mâna de migdale sau caju și un pahar de suc de grepfruit
  • Prânz – 2 ouă fierte sau poșate, 2 pahare de vin alb
  • Cină – 150 de grame de friptură la grătar (preferabil pui sau curcan)  cu piper negru și zeamă de lămâie și adaos de vin plus, ați ghicit, încă un pahar cu vin!

Ca durată, dieta trebuie urmată timp de 2 săptămâni, însă cu întreruperi la 2-3 zile, așa că nu va fi prea greu să o respectați.

Un alt sfat al nutriționiștilor este să consumați vinul împreună cu apă plata! Vinul nu trebuie consumat ca atare căci puteți dezvolta migrene severe dimineața.

IMPORTANT! Aceasta este o dietă ciudată și ușor dusă la extrem, tocmai de aceea îți recomandăm să ceri părerea unui medic specialist, dacă știi că ai un organism sensibil. 

Și oricât de tentant ar fi să te apuci de o dietă neabunească precum aceasta, cele mai bune rezultate pe termen lung le vei obține doar schimbându-ți stilul alimentar și făcând alegeri sănătoase pentru corpul tău.

Sursă: thekitchn.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”