De ce mancati mult fara sa va fie foame?

Nici din plictiseala, nici din cauza stresului, nici din motive patologice. Nutritionistii vin cu o abordare noua. In timpul meselor zilnice, nu va luati cantitatea necesara de minerale, vitamine, acizi grasi sau antioxidanti.
De ce mancati mult fara sa va fie foame?
De ce mancati mult fara sa va fie foame?

Nici din
plictiseala, nici din cauza stresului, nici din motive patologice.
Nutritionistii vin cu o abordare noua. In timpul meselor zilnice,
nu va luati cantitatea necesara de minerale, vitamine, acizi grasi
sau antioxidanti. In acest caz, corpul va spune: „Mai vreau!”. Ii
dati instinctiv mancare, dar daca nu o alegeti pe cea potrivita,
senzatia de foame persista.

Iata o
lista a alimentelor pe care e imperios necesar sa le consumati daca
suferiti de foame excesiva si nejustificata pe parcursul intregii
zile. In primul rand, legume si fructe inchise la culoare.

O
salata de sfecla rosie, fructe de padure (le gasiti doar congelate
in acest sezon), prune uscate, magiun natural de prune fara zahar
sau banalul bulion. Toate fac minuni. Contin izoflavone, catehine
care lupta impotriva stresului oxidativ, a formarii radicalilor
liberi si implicit lupta impotriva cancerului, a bolilor
degenerative de tip Alzheimer.

E
necesar consumul lor zilnic si nu trebuie neaparat sa exagerati in
privinta cantitatilor. 100 de grame dintr-un asemenea produs face
minuni. De asemenea, potoliti-va foamea cu peste fript (nu prajit
sau pane), seminte de in, nuci sau migdale crude. Toate acestea
contin acizi grasi esentiali
polinesaturati
care la fel lupta impotriva bolillor
cronice. Iar organismul le vrea zilnic!

Si soia
poate fi consumata in cazul in care foamea nu va lasa pe tot
parcursul zilei. Proteinele din aceasta planta au proprietati
antiestrogenice si de protectie impotriva cancerelor in mod special
si a bolilor cardiovasculare.

Si,
contrar miturilor, doua felii de paine integrala sunt ideale in
fiecare zi, fara sa va afecteze silueta. Acestea reduc cantitatea
de colesterol si normalizeaza profilul lipidic din organism.

Este recomandata painea integrala din grau sau
secara, fara alte adaosuri de grasimi vegetale, enzime sau
coloranti.

Citeste si:
Invata
sa mananci exact atat cat ai nevoie



Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive