Cu ce diete mai slăbesc vedetele de la Hollywood

Vedetele ajung sa renunte la toate alimentele normale si necesare organismului si sa foloseasca metode cat se poate de iesite din comun.
  • Publicat:
Cu ce diete mai slăbesc vedetele de la Hollywood

Ce fac starurile pentru a se mentine in forma?

Multe sacrificii, asta e cert. Ele ajung sa renunte la toate alimentele normale si necesare organismului si sa foloseasca metode cat se poate de iesite din comun.

Uite cu ce isi „pacalesc” acestea stomacul.


Mancarea de bebelusi

Numeroase vedete precum Paris Hilton, Jennifer Aniston si Reese Witherspoon au inceput sa manance piureuri de fructe sau legume pentru a scapa de kilogramele in plus.

Cu toate ca sunt o sursa nutritionala destul de bogata si au un gust foarte bun fara sa aiba un continut caloric mare, nutritionistii atrag atentia ca sunt insuficiente pentru organismul unui adult. Borcanelele pentru bebelusi nu ar trebui sa inlocuiasca mai mult de 2 mese obisnuite.

Dieta cu otet cidru de mere

Fergie, Heidi Klum si multe alte vedete de la Hollywood sunt adeptele unui shot de otet balsamic luat pe stomacul gol. Acesta regleaza nivelul zaharului din sange si evident, nivelul apetitului (taie pofta de mancare), ajuta la eliminarea grasimilor si a toxinelor din corp si sporeste activitatea metabolica. Consumat in mod regulat, acesta favorizeaza scaderea in greutate.

Biscuitii digestivi

Sunt dulci, gustosi, inofensivi din punct de vedere caloric, contin proteine, amino-acizi, fibre, vitamine si minerale. Nici nu e de mirare ca sunt printre cei mai populari cand vine vorba de dietele de la Hollywood.

Acestia inlocuiesc mesele obisnuite cu mai multe gustari de-a lungul zilei (lucru ce stimuleaza metabolismul), suprima apetitul si scad nivelul zaharului din sange.

Iar principiul dupa care functioneaza este simplu: cui nu-i place sa manance biscuiti? Singura problema este ca majoritatea adeptelor acestei diete au devenit dependente si au ajuns sa consume doar biscuiti digestivi si nimic altceva, de frica sa nu se ingrase din nou. Asa ca, atentie la excese!

Dieta cutiei de pranz

A fost creata de antrenorul britanic Simon Lovell si a fost rapid adoptata de vedetele de la Hollywood. Cameron Diaz si Keira Knightley s-au convins deja de rezultate. Aceasta dieta presupune o alimentatie normala pentru micul dejun si cina.

Pentru pranz insa, femeile trebuie sa se consume doar ce se gaseste in cutie, si anume 60% legume, 30% proteine si 10% grasimi. Prin aceasta idee (de cutie), cantitatea si calitatea celei mai importante mese de peste zi este tinuta sub control.

Tu ai tine aceste diete?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân