Cedar, noua specialitate de branza de la Hochland!

Cedar, noua specialitate de branza de la Hochland!
Cedar, noua specialitate de branza de la Hochland!

Fidel misiunii sale de a-ti aduce bucuria gustului cu fiecare
noua experienta, Hochland iti ofera inca un rasfat culinar: noua
specialitate de branza Cedar!

Avand o istorie de mai bine de 800 de ani,
Cedar este cea mai consumata specialitate de branza din Marea
Britanie si una dintre cele mai populare la nivel international.

Branza Cedar de la Hochland este 100%
naturala, produsa din lapte de vaca pasteurizat si iti este oferita
in doua sortimente: Clasic si Afumat.


Cu o calitate deosebita, un
gust bogat, potentat de o discreta aroma de nuca, branza Cedar de
la Hochland este o adevarata simfonie de arome ce iti inunda
simturile.


Incearca cele doua variante
– Clasic si Afumat, si nu uita sa le asezonezi cu vinuri dulci,
struguri, smochine, nuci sau biscuiti uscati pentru a le descoperi
savoarea speciala, inconfundabila.


Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată