Ce să bei pentru a avea un abdomen mai plat?

Aceste sfaturi simple te pot ajuta să ai parte de un abdomen plat. În plus, sănătatea ta se va îmbunătăți semnificativ.
  • Publicat:
Ce să bei pentru a avea un abdomen mai plat?
Ce să bei pentru a avea un abdoment mai plat? Iată câteva obiceiuri ușoare Sursa foto: Shutterstock

Obiceiurile alimentare și lichidele pe care le consumi zi de zi ar putea avea un efect negativ asupra sănătății tale, fără să-ți dai seama. Lichidele pe care le consumi, în special, pot provoca bine cunoscutele senzații intense de oboseală, de parcă ridicatul de pe canapea devine imposibil.

Atunci când încerci să săbești, să te tonifiezi sau când te stăduiești din greu să ai un abdomen pe cât mai plat cu putință, anumite obiceiuri legate de băuturile pe care le consumi regulat ar putea să te împiedice să-ți atingi obiectivele.

Dacă alegi cu grijă lichidele pe care să le consumi zi de zi, acestea pot contribui la procesul de pierdere a grăsimilor prin îmbunătățirea digestiei, furnizarea de antioxidanți utili și săderea aportului general de zahăr sau de calorii pe parcursul zilei.

Pentru a afla mai multe despre ce obiceiuri sănătoase de a consuma băuturi pot ajuta la obținerea unui abdomen plat și, în cele din urmă, la pierderea în greutate, urmărește următoarele sfaturi și sugestii.

Lămâie stoarsă în paharul cu apă

Dacă ești în căutarea unui mod rapid prin care să consumi o băutură sănătoasă, pot stoarce o lămâie în paharul tău cu apă.

Lămâia este ajută la descompunerea alimentelor, astfel încât organismul să le poată digera mai ușor. În același timp, aceasta este de mare ajutor în ceea ce privește evitarea balonării, îmbunătățind în același timp absorbția nutrienților. Atât apa, cât și lămâia ajută la îmbunătățirea tranzitului pentru a elimina mai ușor deșeurile și toxinele din intestine și implicit, pentru a contribui la abdomenul plat mult visat.

Adaugă scorțișoară în cafea, ciocolată caldă, lapte sau ceai

În cazul în care simți nevoia ca băutura ta de dimineață să fie mai dulce, scorțișoara este o alternativă naturală dulce, fără calorii și fără zahăr adăugat. De asemenea, s-a demonstrat că aceasta reduce greutatea corporală și grăsimea de pe abdomen, ajutând la prevenirea obezității.

Scorțișoara poate ajuta, de asemenea, la stabilizarea zahărului din sânge, prevenind fluctuațiile glicemiei care duc la pofta de zahăr, mâncarea în exces și creșterea ulterioară a grăsimii abdominale.

Renunță la băuturile cu alcool

Cantitățile moderate de alcool sunt bune pentru majoritatea oamenilor, dar atunci când încerci să slăbești este recomandat să renunți complet la acest obicei.

Studiile arată că băuturile alcoolice sunt strâns legate de riscuri mai mari de obezitate abdominală și creștere în greutate. Așa că dacă dorești să ajungi în cea mai bună formă a vieții tale, elimină definitiv consumul de băuturi alcoolice.

Limitează băuturile cu conținut de zahăr

Băuturile cu zahăr adăugat, cum ar fi sucurile și băuturile energizante, contribuie din plin la creșterea grăsimilor din jurul abdomenului.

Zahărul din aceste băuturi poate duce la inflamație, care poate slăbi considerabil sistemul imunitar, făcându-te mai susceptibil la boli și crescând pericolul de acumulare a grăsimilor corporale.

Dacă ești în căutarea unei alternative delicioase la băuturile bogate în zahăr, poți încerca să consumi mai multe sucuri naturale din fructe, realizate chiar de tine, acasă.

Hidratează-te

Este important să bei multă apă, deoarece atunci când corpul tău devine deshidratat, adesea reține o cantitate mare de lichide și te poți constipa, situație care poate provoca balonare și disconfort stomacal.

Descoperă și exercițiile fizice care nu ar trebui să lipsească din rutina ta pentru a avea parte de abdomenul mult visat într-un timp record chiar aici:

Abdomen plat: 5 exerciţii pe care să le faci acasă FOTO (csid.ro)

Surse: eatthis.com, healthline.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân